
05-08-2010, 12:29
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas
Θα διαφωνήσω. Τα γραπτά του Τραϊνού κάθε άλλο παρά Εθνικιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Αντισιωνιστικά ναι, αντικαπιταλιστικά ναι αλλά όχι εθνικιστικά. Ο άνθρωπος (σε αντίθεση με την πλειοψηφία των 300 μας...) είναι ΠΟΛΥ μορφωμένος κι εχει να επιδείξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγγραφικό έργο. Το αν συμφωνεί κανείς μαζί του ή όχι είναι άλλο θέμα. Το κακό με εμάς (όλους) είναι πως κολλάμε ετικέτες στον καθένα χωρίς να θέλουμε να δούμε σε βάθος τα πράγματα. Εμένα προσωπικώς δεν με ενδιαφέρει ο Τραϊανού και ο κάθε Τραϊανού. Αυτά που γράφει όμως έχουν βάθος και πάτημα. Ο Jeffery μας είναι ο πρώτος Έλλην πρωθυπουργός που συμπεριφέρεται σαν τοποτηρητής ξένων (ΔΝΤ, Τραπεζων, κλπ) δυνάμεων στον τόπο μας. Ο καθείς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
|
Ασφαλώς και μπορείς να διαφωνήσεις φίλε και προσωπικά δεν έχω καμμία αντίρρηση με όσους έχουν επιχειρήματα, ακόμα και αντίθετα με τα δικά μου.
Αλλά το να χρησιμοποιείς πλαστά επιχειρήματα είναι απάτη.
Στο συγκεκριμένο "άρθρο" το φύλλο της Ελευθεροτυπίας που παραθέτει είναι πλαστό (το σωστό είναι αυτό που έβαλα). Αυτό ούτε σαν χιούμορ δεν στέκει και απλά δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις.
Το τεράστιο σε όγκο συγγραφικό έργο κάποιου και η μόρφωσή του δεν εξασφαλίζουν την απήχηση των ιδεών του. Ο Μακρυγιάννης άλλωστε έγραψε ένα και μοναδικό "βιβλίο".
Ανεξάρτητα όμως με τις απόψεις του συγκεκριμένου συγγραφέα που για άλλους είναι σεβαστές και για μένα είναι για το σκουπιδοντενεκέ, (αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα) να σου θυμίσω οτι ο "Jeffry" ειναι εκλεγμένος πρωθυπουργός, όπως και οι 300.
Πιο πολύ με ενδιαφέρει να καταλάβω λοιπόν γιατί σαν κοινωνία κάθε φορά επιλέγουμε μια συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, παρά αν αυτό θα βόλευε το Ισραήλ, τους Αμερικάνους, τους Υδροχόους ή όποιον άλλον.
Η ταπεινή μου άποψη είναι οτι σαν κοινωνία έχουμε τέτοιο έλλειμα παιδείας πλέον και σε τέτοιο βάθος διαφθαρεί, που δεν μας χρειάζονται τα σατανικά σχέδια καμμιάς κρυφής ή φανερής ξένης δύναμης για να τρικλοποδιαστούμε.
Μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας..
|