View Single Post
Παλιό 05-08-2010, 14:39
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
όχι Γιώργο τις ######## τις δικές σου και του πατέρα μου και πολλών 40+ δεν θέλω να τις πληρώσω εγώ που είμαι 27.....!!!
Λαθος!!!! αμαρτιες γωνεων παιδευουσι τεκνα!!! Σοφον, εχε το υποψιν σου!!!

Απόσπασμα:
Θέλω να ξέρω...ότι αυτή η κυβέρνηση είναι φερέγγυα!!!
Εχεις αποδειξεις οτι ΔΕΝ ειναι?

Απόσπασμα:
-Ότι θα μου φτιάξει καινούργια σχολεία-πανεπιστήμια-εστίες....να δώσει μια δωρεάν παιδεία στους πιτσιρικάδες να μην αναγκάζονται οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους φροντιστήρια και ιδιαίτερα....γτ τα σχολεία είναι #####!!!

-Ότι θα μου φτιάξει καινούργια νοσοκομεία...στελεχωμένα με γιατρούς κ νοσηλευτές...χωρίς έλλειψη προσωπικού....χωρίς ντιβάνια στους διαδρόμους...και με τα καλύτερα μηχανήματα!!!!!
οταν οτιδηποτε αγοραζεις δεν παιρνεις αποδειξη, οταν φοροδιαφευγεις κ.λ.π. που θελεις να βρει χρηματα να τα κανει ολα αυτα?? Να τα γεννησει???

Απόσπασμα:
-Ότι θα μου φτιάξει ένα ασφαλές οδικό δίκτυο!!!
Με δουλευεις???? Εδω δεν πληρωνουμε διοδια για να μην φτιαχτουν δρομοι!!!!!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα συμμαζέψει τις τράπεζες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες...απο το να γδύνουν τον απλό κόσμο.!!!
Αυτες οι τραπεζες ομως περασαν τα τεστ του ecofin (ενω κατι γερμανικες, γαλλικες κ.α. οχι, κατι λεει αυτο), και αυτες οι ''λησταρχινες'' σου επιτρεπουν ο λογαριασμος σου στην τραπεζα να ειναι ενεργος και οχι δεσμευμενος!!!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα σταματήσει τη διαφθορά σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

-Ότι θα σταματήσει τα ρουσφέτια..!!!
εδω ακομα προσπαθει....νοητα!!! Αλλα κρινοντας απο το π.χ. on line συνταγολογιο που θα αρχισει να εφαρμοζεται το ερχομενο φθηνοπωρο μειωνοντας/εξαλειφωντας την διαφθορα στα νοσοκομεια, την απολυση ολων των ρουσφετικως προσληφθεντων stager........εχω ελπιδες και για τα υπόλοιπα!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα σταματήσει να χαλάει του κόσμου τα δισεκατομύρια σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς και θα τα διαθέσει στα απο πάνω..!!!
Με την τουρκια απεναντι........ξεχασε το!!!!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα δώσει τη βάση της στο κράτος δικαίου...και στους οικονομικά ασθενέστερους!!..!!!
Με την καταργηση δημευσης περιουσιακων στοιχειων απο τραπεζες για οφειλωμενα ποσα σε αυτες απο τους ''οικονομικα αθενεστερους'' εκανε το πρωτο βημα!! Ανεμενε και τα υπόλοιπα!!!!

Απόσπασμα:
-Ότι θα λάβει μέτρα για του έλληνες που είναι στα όρια και κάτω απο τα όρια της φτώχιας το 2010!!!! σε μια ευρωπαική χώρα....δεν θέλω να βλέπω φτωχούς ανθρώπους δίπλα μου!!!!!
αναποφευκτο κακό για ......παντου!!! Αμερικη, Ολλανδια....εχεις παει??? ειδικα στην πρωτη αν δεν εχεις ασφάλεια και αρρωστησεις....παει πεθανες!!!

Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαίνω γτ μετά απο τόσα ευρωπαικά πακέτα στήριξης να αναγκαστώ εγώ για ######## των πολιτικών αρχηγών και των κομμάτων απο το 1980 και ύστερα....για τις ######## που έκαναν οι γονείς μου ...εσύ...οι φίλοι των γονιών μου τόσα χρόνια που τους ψηφίζατε......να αναγκαστώ εγώ και η δικιά μου γενιά να ζούμε μέσα στην ανεργία την αβεβαιότητα...το μαρασμό!!! Φάγατε καλά καλά όλοι σας οι 40αρηδες+ τους βγάζατε γτ είχατε τα ρουσφέτια σας τους γνωστούς σας κτλ κτλ και βλέπω και πέρνετε όλοι σας 30χιλιάρικα---40 χιλιάρικα και μου λές ότι είναι κ λίγα μετά απο 30 χρόνια δουλειάς!!!!!!
Τα πακετα στηριξης πηγαιναν στα χρεη που εβαζαν οι δανειοδοτουμενοι απο τραπεζες (το εξηγω αλλου αυτο), στην Δημοσια υγεια που παρολα αυτα ειναι παντα ελλιπης! Και πως να μην ειναι οταν ανακαλυπτονται......σπηλαιο με τοννους φαρμακα που ειχαν παραγγελθει απο γιατρους του ΕΣΥ για υποτιθεμενους ασθενεις, ειχαν εκτελεστει απο φαρμακοιποιους και προοριζοντο για το εξωτερικο.......!! μεταπωλημενα φυσικα απο τους ιδιους!!!! Και άλαλ πολλα τετοια, συν βεβαια και των διαφορων ''Τσοχατζοπουλαιων''!!!

Απόσπασμα:
Εγώ που σε 30 χρόνια θα είμαι πάλι στο χιλιάρικο?? και θα παρακαλάω για αυτό ποιον να κατηγορήσω?? που να βρω το δίκιο μου????!!!
Και θα εισαι ευχαριστημενος, διοτι το γαλα δεν θα κανει 1,5ε αλλα 0,60ε και ο μαιντανος το ματσακι δεν θα κανει 0,50ε αλλα 0,18ε. Αρα θα ζεις καλα!!!!

Απόσπασμα:
Έτσι λοιπόν δεν θέλω να πατώσει η χώρα κ να έρθει σε φάση 1974....θέλω να βρεθούν τα λεφτά που κλαπήκανε...να επιστραφούνε απο όλους τους πολιτικούς κουμπάρους κτλ κτλ.....και να έχω ευκαρία να ζήσω...να κάνω όνειρα.....να φτιάξω κάποτε μια οικογένεια!!!
Δεν γινεται διαφορετικα και θα το δεις!!!
Αν δεν ''πατωσουμε'' ο μαιντανος δεν θα φτασει ποτε το 0,18ε ουτε το γάλα 0,60! γιατι τοσο αξιζουν και γιατι τοσο καιρο κοστιζαν πολλαπλασια διοτι ''λεφτα υπαρχουν''!! Αν δεν υπηρχαν δεν θα κοστιζαν και τοσο!!!! μονον αν ''πατωσουμε'' ο εμπορας θα καταλαβει οτι λεφτα ''δεν υπαρχουν'', ο ιδιοκτητης που νοικιαζει το καταστημα στον εμπορα οτι λεφτα ''δεν υπαρχουν'' αρα δεν μπορει να του πληρωνει 10,000ε για 30 τετραγωνικα σε μια παροδο της ερμου,........και παει λεγοντας η αλυσιδα!
Αν δεν ''πατωσουμε''.........''λεφτα υπαρχουν''!!!!

Απόσπασμα:
....ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ και πρώτα απο όλους τη γενιά σας που μας έφτασε εδώ που είμαστε!!! Γτ αν είχατε λίγο τσίπα μέσα σας δεν θα τους βγάζατε ποτέ!! Γενια του πολυτεχνείου και παπαριλίκια έλεγα στ οπατέρα μου προχθές!!!!!!
Να σου πω οτι εχεις αδικο? Οχι δεν θα το πω......διοτι εχεις δικιο!!!

Απόσπασμα:
Και για να τελειώνουμε γτ αντί να λέμε για εκδρομές για γκόμενες για παραλίες για για για....και με την παρέα μου αλλά κ εδώ...λέμε συνέχεια για την κρίση μας!!!!!!!!!
Ισως γιατι καποιους απο την παρεα σου......τους καιει!!!

Απόσπασμα:
Απαιτώ απο την κυβερνηση να σώσει το κράτος...χωρίς να επωμιστεί τις ευθύνες ο ελληνικός λαός!!!Να ξεκινήσει να σουλουπώνει πράγματα γτ αλλιώς μας βλέπω η γενιά μου να ξεκινάμε να δέρνουμε πρώτα αυτούς κ μετά όλους εσάς!!!!
Αν ήταν να σώσει το κράτος ο ελληνικός λαός με μειώσεις μισθών-δώρων-επιδομάτων-απολύσεις απο ιδ/δημ. τομέα τι να την κάνω τη κυβερνηση τότε????
Οσο και να απαιτεις......την υγεια σου χαλας!!! θα σου δωσω ενα παραδειγμα, η ελλαδα ειναι μια μεγάλη κοινωνια, η εργασια που δουλευεις ειναι μια υπο-κοινωνια (μικρη κοινωνια) της ελλαδας και η οικογενεια σου ειναι η βαση των υπόλοιπων δυο κοινωνιων!!! Αν ο πατερας σου δηλωνε στο μεσημεριανο Κυριακατικο τραπεζι που τρωτε ολοι σας οτι η επιχειρηση, που συντηρει αυτην την μικρη και βασικη οικογενεια, την οικογενεια σου/μου/μας, κινδυνευει να χρεωκοπησει αν δεν βρεθουν κεφάλαια......σε ποιον νομιζεις θα επεφτε το βαρος για την ανακαμψη της? μα φυσικα σε αυτους που δεν εκαναν τιποτε για να την οδηγησουν στην χρεωκοπια!! Σε αυτους που ΔΕΝ εφταιγαν!! Δεν εφταιγαν ειπες? και ποιος ξοδευε τα κερδη της στις καλες εποχες?
Ετσι δουλευει και η μεγαλη κοινωνια!!!!!

Απόσπασμα:
Και δυστυχώς συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές-φίλοι που έχουμε κοιμηθεί και στις ίδιες σκηνές και έχουμε πιεί με πολλούς τις μπύρες μας.......δεν τους εμπιστεύομαι με τπτ!!! Δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ...γτ ακόμα και τώρα το παρακράτος-οι κουμπαροι-οι μίζες-τα ροσφέτια οργιάζουνε!!!!!!
Κατηγγειλε το ΕΠΩΝΥΜΑ και μην μενεις με σταυρωμενα χερια!!! Ετσι θα γινει τροπος ζωης η μη μιζα, το μη ρουσφετι κ.λ.π
Με αναμασήσεις τους ''ακουσα'', ''μου ειπαν'' δεν εχει καμια απηχηση!!

Απόσπασμα:
Sorry απο τους φίλους εδω μέσα που έκραξα την γενια του πολυτεχνείου και τους παλαιότερους...αλλά είμαι τόσο αγανακτισμένος και στεναχωρημένος βλέποντας τη παρέα μου όλη σχεδόν άνεργη.....με μεταπτυχιακά και να δουλεύουμε σε καφετερίες...και τους γονείς μας....που φυσικά είναι καταστεναχωρημένοι να παίρνουνε μισθούς 2500+ χιλιάδες ευρώ !!!Και εμείς να σκεφτόμαστε μέχρι και το καφέ που θα πιούμε...και να λέμε προχθές πάλι καλά που τρώμε ένα σουβλάκι!!!
Εχετε γονεις που ''περνουνε 2,500ε μισθο και παραπονιοσαστε???? ελεος!!!''
Το παραπανω δεν το ειπα εγω αλλα εταιρος συναδελφος σε άλλο νημα οταν του ανακοινωσα εγγραφως τον μισθο μου (30,800 τον χρονο-2200 τον μηνα) πριν απολυθω!!!!
Για να δεις οτι οι αποψεις διιστανται κατα τα συμφεροντα και την πεινα του καθενος απο εμας!!!!

Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 14:58.
Reply With Quote