View Single Post
Παλιό 05-08-2010, 15:34
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
1.απο που συμπερανες οτι θιχτηκα και για ποια μυγα μιλας?ξερεις κατι που δεν ξερω?
φατσουλες εβαλα δεν εβαλα??

Απόσπασμα:
2.δεν ειναι κλειστος!απλα υπαρχουν περιορισμοι λογω των ιδιαιτεροτητων του κλαδου!μη με βαλεις ομως να γραφω...θα στα πω απο κοντα να τα γραψεις εσυ!
ΟΚ!!

Απόσπασμα:
3.οτι κομματικες πολιτικες κι αν ασπαζεσαι πρεπει να προσεχεις να μην εκτειθεσαι...ειναι δυσκολο βλεπεις να μιλας επι παντος επιστητου και να εχεις δικιο...!η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...
Εχουν καμια σχεση η τεκμηριωμενη λογικη που εκφραζω στα ποστ μου με την πολιτικες πεποιθησεις μου? Αν ειναι λαθος η λογικη μου δεν σημαινει οτι ειναι λαθος και τα πολιτικα μου πιστευω ¨η και το αντιθετο!!!
Πες μου ενα ποστ μου που να μην ηταν τεκμηριωμενο με τον εναν ¨η με τον άλλον τροπο!! ΕΝΑ!!!!!
Το οτι εχω αποψη επι παντος επιστητου.... καλα κανω λεω εγω!!! Δεν βλεπω και καποιον ομως να με αντικρουει με επιχειρηματα, - οπως με επιχειρηματα και παραθεσεις σαιτ ειναι τα δικα μου γραπτα - παρα μονον αερολογιες του ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι'' κ.λ.π. αυτα βλεπω να με ''αντικρουουν''!!!! Το γιατι ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι'' δεν ειδα πουθενα!!!
Ο Teo71 σας ενημερωσε επι παντος επι στητου στα παραπανω ''δεν ειδα'', δεν ακουσα'', ''δεν φταιω εγω'', 'να πανε να μαμηθουνε ολοι οι Πολιτικοι''! Τα διαβασε κανεις διεξοδικα 2-3 φορες? Που λεω εγω διαφορετικα πραγματα απο αυτον τον ανθρωπο που και το ΔΝΤ εξηγησε, και το ''φταιξιμο'' το δικο μας εξηγησε και ολα τα εξηγησε!!
Ειπε ψεματα? δεν ειναι ετσι? ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ? ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!ειπα ψεματα ΕΓΩ και δεν ειναι ετσι!! ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕς!!!!

Σε ποιον ''ήμιμαθη'' λοιπον απευθυνεσαι? παντος οχι σε εμενα!!!

Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 15:35.
Reply With Quote