Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Προς ΑΡΚΑ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, GSMANIAC, ITALO κ.λ.πους άλλους φιλους, ξερετε οτι αυτα που γραφω ειναι η αληθεια!! γιαυτο και κανεις δεν μου απαντα με τις αντιθετες και καθολα σεβαστες αποψεις σας......τεκμηριωμενες ομως!!!!!
Εγω αυτο κανω ξεκινωντας απο ''λαθος αφετηρια'' οπως λεει ο συμπεθερος χωρις ομως να μου υποδικνυει την σωστη!!!!
Ο μονος που ''κτυπαει'' στα ισια και με τεκμηριωμενες αποψεις ειναι ο ''carduelis''!! ενας Δ.Υ. με ενα ματσο πτυχια ιατρικης στα χερια του που πλητεται οσο λιγοι απο εμας αλλα λεει τα των με αλλα και τα των δε!!!!!!
Θα δωσω ενα παραδειγμα, ολοι ακουσαμε και διαβασαμε για τους φαρμακοποιους και τους γιατρους που ειναι μπλεγμενοι στην υποθεση δισεκατομμυριων με τα φαρμακα που βρεθηκαν σε......σπηλαιο ετοιμα για αποστολη σε άλλες χωρες!!! Δηλαδη, πλαστες συνταγογραφησεις απο γιατρους, πλαστες εκτελεσεις αυτων απο φαρμακοποιους και ''μαυρες'' μεταφορες αυτων στο εξωτερικο!!! Ζημια δις για το δημοσιο!!!
Κι ερωτω, οι φαρμακοποιοι, οι γιατροι, οι νταλικιερηδες, οι τελωνειακοι και ολοι αυτοι που εμπλεκονται...... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ?
Αλλοι ειναι αυτοι κι αλλοι εμεις???? Σε ποιο τοπο ζειτε/με που προσπαθειτε να βγαλετε την ουρα σας/μας στην απεξω?
Φυσικα και δεν ειναι ολοι απατεωνες, οπως δεν ειναι και ολοι οι 300 απατεωνες, αλλα κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα!
Ποια ειναι λοιπόν η ''λαθος αφετηρια''????
|
Γιώργο εγώ προσωπικά πίστεψε δεν έχω ούτε τη δύναμη...ούτε το χρόνο να κάτσω να ψάξω αν όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις ισχύουν ή δεν ισχύουν....η στεναχώρια μου και τα προβλήματα μου έχουν μετατραπεί σε οργή με όλα αυτα που βλέπω σε μένα, στους φίλους μου, στους συνανθρώπους μου δίπλα μου!!!
Έχω και εγώ θέσει επιχειρήματα και οικονομικά και πολιτικά και κοινωνικά κατα καιρούς σε ποσταρίσματα μου και πάλι απάντηση δεν πήρα!! Ή όταν πήρα ήταν τόσο αντίθετη η άποψη σου που δεν πιστεύω ότι είσαι απο τα άτομα που και κάποιος να επιχειρηματολογήσει με στοιχεία θα σου αλλάξει την άποψη...οπότε δεν το κάνω εγώ προσωπικά!!
Όταν γινότανε η συζήτηση προ ΔΝΤ και παράθεσα ομιλίες-συγγράματα απο τους μεγαλύτερους οικονομολόγους κατα καιρούς μιας και τους έχω διαβάσει γτ με αυτό ασχολούμαι...εσύ και κάποιοι άλλοι και φίλοι μου βλέπανε μόνο πράσινο....τότε έλεγα κρατήστε up ta posts να δούμε τα αποτελέσματα του ΔΝΤ...!!! Ακόμα και με εκείνα τα επιχειρήματα εισέπραξα μένος εναντίων όλων των κοινωνικών ομάδων κτλ κτλ....γτ να συνεχίσαω δεν το καταλαβαίνω!!Όταν έβαλα τα βιντεάκια του Παπανδρέου που και πάλι βλακεία έκανα που σπατάλησα το χρόνο μου....με την ομιλία του στην διεθνή έκθεση θεσ/κης και αυτά που έλεγε ο ίδιος και ο κύριος Λοβέρδος....όταν καταδικάζανε το πρόγραμμα της ΝΔ δεν σε είδα να απαντάς...ένα παράδειγμα έφερα...
Προτιμάω να μιλάω απλά και "λαικά" αν θές ....και αφήνω τα υπόλοιπα σε άλλους!!
Πλέον γενικότερα όλα τα θέματα έχουν καταντήσει να κυλάνε σε υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ σε όλη την ελλάδα όχι μόνο εδώ(που βέβαια τα χρόνια που ήταν η ΝΔ πάνω κανείς δεν ίλαγε και δεν τα έλεγε αυτά....και που σε κάθε προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης για καινοτόμες αλλάγες, οι ίδιοι που τώρα τις υποστηρίζουνε και σε χειρότερο βαθμό ήταν στα μέτωπα σε όλη την ελλάδα)και του "κυβερνητικού" έργου και σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που πλέον βλέπουνε τη ζωή τους να χειροτερεύει....1 μήνα μόλις μετα την εκλογή του συγκεκριμένου κόμματος.
Τι απαιτώ λοιπόν απο την κυβέρνηση και το κόμμα που είναι πάνω τα είπα στο προηγούμενο ποστ μου....και τα ίδια απαιτούσα απο την υποσχόμενη προηγούμενη κυβέρνηση....να δούμε τι θα καταφέρουν λοιπόν αυτοί....
Στην τελική το στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό δεν λέτε οι παλαιότεροι??? μόνο που έτσι όπως πάμε μέχρι να ξυρίσουμε το γαμπρό θα έχουνε ξυριστεί πρώτα όλοι οι συγγενείς...όλοι οι καλεσμένοι.....όλοι μα όλοι...και τότε δυστυχώς θα είναι αργα!!