View Single Post
Παλιό 05-08-2010, 16:24
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο εγώ προσωπικά πίστεψε δεν έχω ούτε τη δύναμη...ούτε το χρόνο να κάτσω να ψάξω αν όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις ισχύουν ή δεν ισχύουν....η στεναχώρια μου και τα προβλήματα μου έχουν μετατραπεί σε οργή με όλα αυτα που βλέπω σε μένα, στους φίλους μου, στους συνανθρώπους μου δίπλα μου!!!!!
Nικο,

αν δεν ψαχτεις τι ισυει και τι οχι πως θα εισαι γνωστης του θεματος συζητησης ωστε να επιχειρηματισεις?????????
Αν δεν ψαχτεις απο μονος σου θα αναμασας αυτο που σου λενε οι αλλοι ''μη ψαγμενοι''!!

Εγω να δεις τι στενοχωρια εχω στην .........ανεργια!!!! Κι με ενα παιδι στην πλατη!!!!!

Απόσπασμα:
Έχω και εγώ θέσει επιχειρήματα και οικονομικά και πολιτικά και κοινωνικά κατα καιρούς σε ποσταρίσματα μου και πάλι απάντηση δεν πήρα!! Ή όταν πήρα ήταν τόσο αντίθετη η άποψη σου που δεν πιστεύω ότι είσαι απο τα άτομα που και κάποιος να επιχειρηματολογήσει με στοιχεία θα σου αλλάξει την άποψη...οπότε δεν το κάνω εγώ προσωπικά!!!!!!!
Δοκιμασε το!! δεν χανεις τιποτε!!!
Και καλα σ'εμενα δεν το κανεις, στον teo71 που τα εγραψε τοσο αναλυτικα....για ηντα δεν το 'καμες????

Απόσπασμα:
Όταν γινότανε η συζήτηση προ ΔΝΤ και παράθεσα ομιλίες-συγγράματα απο τους μεγαλύτερους οικονομολόγους κατα καιρούς μιας και τους έχω διαβάσει γτ με αυτό ασχολούμαι...εσύ και κάποιοι άλλοι και φίλοι μου βλέπανε μόνο πράσινο....τότε έλεγα κρατήστε up ta posts να δούμε τα αποτελέσματα του ΔΝΤ...!!! Ακόμα και με εκείνα τα επιχειρήματα εισέπραξα μένος εναντίων όλων των κοινωνικών ομάδων κτλ κτλ....γτ να συνεχίσαω δεν το καταλαβαίνω!!Όταν έβαλα τα βιντεάκια του Παπανδρέου που και πάλι βλακεία έκανα που σπατάλησα το χρόνο μου....με την ομιλία του στην διεθνή έκθεση θεσ/κης και αυτά που έλεγε ο ίδιος και ο κύριος Λοβέρδος....όταν καταδικάζανε το πρόγραμμα της ΝΔ δεν σε είδα να απαντάς...ένα παράδειγμα έφερα...!!!!!!!
Λαθος!! απηντησα εμμεσως πλην σαφως στο ποστ μου περι ''λεφτα υπαρχουν'' με κοκκινα γραμματα!!!
δες το http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...95/index6.html μηνυμα 54!!!

Απόσπασμα:
Στην τελική το στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό δεν λέτε οι παλαιότεροι??? μόνο που έτσι όπως πάμε μέχρι να ξυρίσουμε το γαμπρό θα έχουνε ξυριστεί πρώτα όλοι οι συγγενείς...όλοι οι καλεσμένοι.....όλοι μα όλοι...και τότε δυστυχώς θα είναι αργα!!
Σε ολους τους γάμους ο γαμπρος ξυριζεται τελευταιος αφου και τελυταιος, μετα απο ολους τους προσκεκλημενους, παει στην εκκλησια!!

Στην σοβαρη τωρα, αυτη η παραγραφος σου ειανι η πιο σωστη απο όλες!!!! Στο τελος θα κανουμε λογαριασμο!!!!
Μεχρι τοτε εμεις ολοι που συμβαλλαμε στο σημερα, αλλος λιγοςε κι αλλος πολυ, πρέπι να σωπασουμε!!

Last edited by GeorgeP; 05-08-2010 at 16:26.
Reply With Quote