View Single Post
Παλιό 05-08-2010, 20:59
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....

[QUOTE=Captain_Andreas;193824]

και μόνο το γεγονός ότι η γνωστή διαπλεκόμενη ΕΛΕΥΘΕΟΤΥΠΙΑ παίρνει ένα άρθρο του Τραιανού και το παραλλάσσει αποδίδοντας άλλο νόημα είναι από μόνο του ύποπτο...
  • Μα γι αυτό παρέθεσα το κανονικό εξώφυλλο αυτής της ημερομηνίας (4-2-2010) για να δεις οτι κάποιος το άλλαξε !!! πουθενά δεν ασχολείται η εφημερίδα με τον άνθρωπο αυτό. Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια στο θέμα μας.
σε άλλη χώρα θα είχαμε πάρει τις πέτρες και τις λεμονόκουπες, εδώ πια όλοι κοιτάζουμε να βολευτούμε... και αυτό είναι το λυπηρό...
  • Εδώ συμφωνούμε απόλυτα φίλε και για μένα είναι και η πραγματική παθογένεια του συστήματος! Οποιος έχει την απάντηση στο γιατί η διαφθορά και η επικράτηση του ατομικού βολέματος εχουν πάρει τα ηνία στη χώρα μας έχει και την απάντηση στο πως θα βγούμε τελικά από το βόθρο που βρισκόμαστε! Έκτός κι αν μου πείτε οτι φταίει το DNA του Έλληνα οπότε ας μάθουμε καλύτερο σκατο-κολύμπι !
τώρα το γεγονός πως τόσο ο Jeffery όσο και οι 300 είναι εκλεγμένοι αυτό πλέον δεν μου λέει τίποτε... η δημοκρατία, όπως την κατήντησαν, εξυπηρετεί μόνο τα κομματικά μαγαζιά τους και όχι τον Λαό και την Πατρίδα.
  • Μας αρέσει ή όχι φίλε μου οι απαντήσεις ή οι λύσεις στα προβλήματα της χώρας μας θα έρθουν πάλι μέσω της πολιτικής. Αλλιώς αφήνουμε πεδίο γράσης για ακραίες δεξιές και αριστερές ιδεολογίες ή "λύσεις" με κουμπούρια θερμοκέφαλων τύπου Σέχτας. Είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω ζήσει την κατάντια των επαναστάσεων και των παλαιών ιδεολογιών. Τις νέες δεν βλέπω!
  • Είναι κρίμα επίσης γιατί με όσα γίνονται η έννοια πολιτικός για όλους μας σχεδόν σημαίνει διαφθορά και αναξιοπιστία. Δυστυχώς λίγοι ασχολούμαστε με την απαξίωση και του όρου πολίτης. Ο Γιώργος (georgeP) με κίνδυνο να χαρακτηριστεί φιλοκυβερνητικός, κάνει ακριβώς αυτό: επισημαίνει το μερίδιο της ευθύνης μας σαν πολίτες σ αυτό το μπάχαλο. Γιατί μικρό ή μεγάλο υπάρχει βέβαια!!! Μόνο που ειναι σαν το ερώτημα "η κότα έκανε το αυγό ή το αβγό την κότα;". Με άλλα λόγια: "οι ανεύθυνοι πολίτες βγάζουν διεφθαρμένους πολιτικούς η οι διεφθαρμένοι πολιτικοί δημιουργούν ανεύθυνους πολίτες;"
  • Γνώμη μου: οι ενδεχόμενες λύσεις δεν προυποθέτουν μόνο καλή γνώση των οικονομικων αλλά δυστυχώς και παιδεία όπως επισημαίνει και ο πλοίαρχος gemara (καλά του μπάνια !!). Παιδεία σε όλα, από το αποτσίγαρο στην παραλία μέχρι τον τρόπο επιλογής πολιτικών και η ρημάδα θέλει χρόνο για να την αποκτήσουν οι επόμενες γενιές μπας και μας ξελασπώσουν, γιατί οι δικές μας το χάσανε το τρενο..
Καλά μας μπάνια !
Reply With Quote