View Single Post
Παλιό 22-03-2009, 10:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
1)Δεν τεκμηριωνεις τιποτα
2)Δεν καταλαβες τιποτα απο΄τι σου γραφω
3)Εχω διαβασει πολλα δικα σου ποστ
4)Σκεψου λιγο την πιθανοτητα να μην εισαι ΘΕΟΣ οποτε...
5)Ισως καποιος θνητος να γνωριζει κατι καλητερα
6)Δεν θα απαντουσα στο ποστ σου, αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτα που γραφεις:
ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
αααα, μάλιστα τωρα κατάλαβα!!!! απο το 4 και το 5 βγαινει όλο το νοημα!! Για το θεμα ρανταρ ταχυτητας φιλε μου εχω κανει διατριβη!!!! Δεν υπάρχει μανουαλ τετοιου που να μην το εχω διαβάσει!! Στην αμερικη φιλε μου εχω ζησει αρκετα χρόνια, ο καλυτερος φίλος μου ηταν και ειναι αστυνόμος και μετεπειτα διοικητης των state truper αστυνομικων!! Ξερεις τι ειναι αυτοι? αυτοι ειναι που σε σταματάνε με ρανταρ σε καθε μικρο ¨η μεγάλο highway και οι οποιοι χρησιμοποιουν τα τελειότερα μηχανηματα σε RF & laser!!! Απο εκει εμαθα πολλα, ξερεις γιατι? διότι αυτοι οι ανθρωποι πρωτα μαθαινουν τα αντιμετρα και μετα το μηχανημα!! γιαυτο και τα jummers (ξερεις τι ειναι αυτό?) δεν ειναι παρανομα εκει και φυσικα ουτε οι συσκευες αντιραντάρ!!!

Αν κατάλαβες δεν παροτρυνω κανεναν να παρανομησει!! Το ποστ μου εχει θεση τεχνικης ενημερωσης κι αντιμετρων όπως απο το Νομο εχουμε ολοι το δικαιωμα να εχουμε και τιποτε άλλο!!!! Εξάλλου αυτος ειναι και ο λογος της τοποθετησης απο το ΥΠΕΧΩΔΕ ταμπελων προειδοποιησης ''ελεγχου οριου ταχυτητας με μηχανικα μεσα'', Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τον οδηγό!!

Αν με το ''ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ '' θεωρεις τον εαυτό σου ''φυλακα 'αγγελο'' των απανταχου μοτοσυκλετιστων σε πληροφορω οτι ειναι μεγάλα παιδια, ενηλικες και δεν εχουν αναγκη απο νουθεσίες του τυπου ''η ταχυτητα σκοτωνει'',¨η ''να τηρεις τα ορια μην σε πιασει κανα ρανταρ'' κ.λ.π., μπορουν αγαπητε να αποφασιζουν μονοι τους!!!
Οταν λοιπόν σε αυτοκινητόδρομο βάλεις το περιπολικο στην δεξια ακρη του για να κανεις ελεγχο στα οχηματα σκεψου ποιος ''ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ''. Ισως τοτε καταλαβεις γιατι στην Γερμανια π.χ και σε άλλες Ευρωπαικες χωρες σε αυτοκινητοδρομους δεν υπάρχουν ορια ταχυτητας και δεν στηνονται Τροχαίοι!!!

Δεν θα ασχοληθω άλλο μαζι σου για το θεμα, οσοι θελουν να μαθουν κατι παραπάνω (αν θελουν) μπορουν να με ρωτησουν, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ θα ασχολουμαι απο εδω κι εμπρος για το θεμα!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!

Τελος
Reply With Quote