06-08-2010, 16:45
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas
Χαχαχα
Όταν θα δεις τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Βουλγαράκη, ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ (και τον αδελφούλη της), τον Παπαντωνίου, τον Αγγέλλου, τον Μητσοτάκη και το σόι του, τον Λαμπράκη, Μπόμπολα, Τεγόπουλο (φτάνουν ή να πω κι άλλους  να πηγαίνουν στον εισαγγελέα, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Γιώργο μου... Υπάρχουν χιλιάδες μικρο έως μεγαλοαπατεωνίσκοι και λαμόγια που για τα κόματα και τους μεγαλοκαρχαρίες είναι αναλώσιμοι για να σωθούν εκείνοι......
|
σιγα σιγα μην μου βιαζεσαι καπετανιες μου!!!! Ο Τσοχά και ο Αγγέλλου πηραν τον δρομο τους!! Οταν βγουν στην επιφανεια στοιχεια και για τους άλλους τα λεμε!!! Με το να λεμε ''τα 'φαγε ο Μητσοτακης', ο γιωργος...'' και δεν ξερω κι εγω ποις άλλος ετσι αερα δεν κανουμε τιποτε!!!
Και μιας και το εθιξες, η MAYO ερευναται διεξοδικα ηδη!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas
Επι πλέον μιας κι επικαλείσαι την Ζούγκλα, όταν ο Μάκαρος πάει στον εισαγγελέα, γιατί έχει τρελόχαρτο προκειμένου να μην στρατευτεί ως ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ αλλά έχει άδεια οπλοφορίας, έχει χάσει το ένα όπλο που είχε μια φορά κι έχει βγάλει δεύτερη άδεια έτσι έυκολα, όταν λοιπόν αυτός ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, τότε θα εμπιστευτώ ό,τι γράφει η ιστοσελίδα του...
|
καλα ασε την ζουγκλα, δες το στο in.gr
in.gr - Άρχισαν κατασχέσεις ακινήτων οφειλετών του Δημοσίου σε Μύκονο και Σαντορίνη - Ειδήσεις - Οικονομία
in.gr - Σε 4 μήνες οι πλειστηριασμοί των ακινήτων που κατέσχεσε το ΣΔΟΕ - Ειδήσεις - Οικονομία
in.gr - Με κατασχέσεις καταθέσεων και πλειστηριασμούς ακινήτων η μάχη κατά της φοροδιαφυγής - Ειδήσεις - Οικονομία
Mην με πας ετσι ομως διοτι αν δεν σου αρεσει κι αυτο θα πρέπει να φτιαξω ολοκληρη σελιδα με τα ειδησεογραφικα σαιτς που το αναφερουν!!
|