View Single Post
Παλιό 08-08-2010, 17:32
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Italos βρήκε δουλίτσα!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εν μέσω οικονομικής κρίσης, εν μέσω μαζικών απολύσεων(και εγώ 30-6-2010)....σαν να είχα άστρο.....υπέγραψα σύμβαση με την Millenium Bank....και απο δευτέρα λοιπόν θα είμαι στο κατάστημα της τράπεζας στα Μελλίσια για εκπαίδευση 3 εβδομάδων....και μετά θα πάω στο κατάστημα του Γέρακα όπου θα αναλάβω το ταμείο!!!

Το όλο στορυ είχε ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2009....συμβασιούχος στη κρατική τηλεόραση ήδη 2 χρόνια σε πολύ καλό τομέα και υπέυθυνο πόστο....οι προκύρηξη εκλογών....μου έφερε μια "αβεβαιότητα" λές και το ήξερα...ξεκίνησα λοιπόν να στέλνω βιογραφικά σε ότι εταιρεία υπήρχε απο την Κόρινθο μέχρι και την Θήβα.

Έτσι λοιπόν μετά απο γραπτές εξετάσεις δεκέμβριο του 2009(μαθηματικά-γλωσσικα-αγγλικά-τεστ iq) και 5 διαδοχικές συνεντεύξεις με διευθυντές-γενικούς και περιφερειάρχες.....δέχθηκα τηλέφωνο μέσα ιουλίου να περάσσω να μου κάνουν πρόταση συνεργασίας......γνωρίζοντας ότι η σύμβαση μου θα έληγε 30/6 με φώναξε η δ/ντρια του ανθρώπινου δυναμικού και μου είπε αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας!!! Λέω απο μέσα μου ναι θα κάνω και το δύσκολο!!! ήταν σαν λότο για μένα ...μπαίνω σε μια τράπεζα ...έστω κα απο το ταμείο απο εκεί που ξεκινάνε όλοι....και επιτέλους ελπίζω με τα προσόντα μου.....την διάθεση μου να φτάσω κάπου!!

Ανοίγει μια καινούργια προοπτική στη ζωή μου...και θα το κυνηγήσω όπως κυνήγησα και τις προηγούμενες δουλειές που έκανα!!!

Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και ξέρω ότι πολλοί φίλοι γνώριζαν ότι είμαι σε φάση ανεργίας...και το είχανε στο νού τους!!!

Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι είμαι στο πιο δύσκολο ίσως μεταπτυχιακό στην ελλάδα(ΑΣΟΕ-Στατιστική) και θα έχω τρελά τρεχάματα...και θα πρεπει να αφοσιωθώ πλήρως πάνω σε 2 πράγματα.Τόσα χαρτιά, ακόμα θέλουμε να πάρουμε και άλλα ...και που ήμαστε ακόμα...50000ευρω μου στοίχισαν οι σπουδές μου στη Πάτρα.....10000ευρω τώρα καλούμε να δώσω για το μεταπτυχιακό μου...για να στηριχθώ στα πόδια μου στην ανταγωνιστικότητα της αγοράς.

ΥΓ δεν τα πάω και άσχημα όμως.....πριν "δημ.υπάλληλος" έτρωγα βρισίδι....τώρα πήγα σε κλάδο που τρώει και αυτός βρισίδι τρελό τραπεζικός υπάλληλος!!!! Μόνο μπάτσος μου μένει να γίνω για να μην μου μιλάει κανένας χαχαχαχαχα
ΝΙΚΟΛΑ συγχαρητηρια και καλη αρχη.σου ευχομαι στο μελλον να μην ξαναζησεις το συναισθημα της εργασιακης αβεβαιοτητας.απ το λιγο που σ γνωρισα μου φανηκες αξιολογο ατομο και σου ευχομαι να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα.:sm4:
Reply With Quote