Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται λόγος για την αντοχή του δίσκου του συμπλέκτη απ’ την στιγμή που δεν είναι η αιτία της βλάβης (πατινάρισμα) ,δηλαδή δεν έχουμε αξιόλογη φθορά του δίσκου αλλά αστοχία ρουλεμάν.
Η αντοχή κάθε συστήματος έχει σχέση ,κυρίως, με την χρήση . (ασχέτως μονού η πολλαπλού ,υγρού η ξηρού)
Η πρόταση του μάστορα για την συνολική αντικατάσταση συμπλέκτη (πλατό, χτένι) είναι τουλάχιστον περίεργη. Φίλε έχεις πάρει τη μηχανή καινούρια ; Ο τρόπος που οδηγείς καταπονεί ιδιαίτερα τον συμπλέκτη (σούζες, burn out, δύσβατα εκτός δρόμου κομμάτια) ;
|
Πήρα την μηχανή μτχ τον Νοέμβριο με 37700 χλμ και τώρα έχει 56000. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, καθότι μάστορας, είχε αλλάξει ο ίδιος δίσκο στις 30000 περίπου, λόγω μιας διαρροής στο κυλινδράκι του συμπλέκτη, οπότε και είχε ποτίσει ο δίσκος και χρειαζόταν αλλαγή. Στο συνεργείο μου προτείναν την αλλαγή όλου του σετ, γιατί και το πλατό είχε μια φθορά-"πατούρα" και δεν εφάπτεται ομοιόμορφα στον δίσκο. Μάλιστα πριν 9000 χλμ άλλαξα και βολάν, γιατί η μίζα δεν στηριζόταν σωστά λόγω χαλασμένου σπειρώματος, και το γρανάζι της δεν κόμπλαρε σωστά με το βολάν, με αποτέλεσμα να το έχει "φάει". Την Παρασκευή πήγα συνεργείο, όπου και την είδα φύλλο και φτερό. Ο μάστορας μου είπε ότι πρέπει να αλλαχθεί και ο άξονας, ο οποίος είχε εμφανή φθορά από την τσιμούχα, και ότι αν μείνει έτσι, η τσιμούχα δεν θα μπορεί να στεγανώσει σωστά, με αποτέλεσμα να έχω ξανά διαρροή κτλ...Το κοστούμι θα βγεί τσουχτερό.. Όσο για τον τρόπο οδήγησης, είναι τουριστικός, χωρίς ταρζανιές, ενώ έχω και κάνει και χώμα 2-3 φορές σε δύσκολες διαδρομές.