View Single Post
Παλιό 08-08-2010, 20:08
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: Χτύπησαν τον Μπάγεβιτς οπαδοί της ΑΕΚ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
σιγουρα ειμαι εναντια σε καθε μορφη βιας απ οπου και αν προερχεται αλλα στην προκειμενη περιπτωση απ οτι ειδα και ο ακατανομαστος ειχε αφηνιασει.απλα οι δημοσιογραφοι πηραν το μερος του και παιξαν το μισο βιντεο.

Ο ακατανομαστος αφηνιασε γιατι αρχισαν να μιλανε προσβλητικα. Αν σου μιλαγαν ετσι και σενα θα καθοσουνα με σταυρωμενα χερια;

Εγω πιστευω οτι η αληταραδες και οι τσογλαναραδες καλα κρατουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Καταστρεφουν το ποδοσφαιρο, γιατι στην ζωη τους δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν. Τεμπελοσκυλα ειναι που χωνονται σ εναν συνδεσμο για προκαληψη και μεσα απο εκει κανουν τα οργια τους, σαν τα χθεσινα.

Ειμαι ΑΕΚ μεχρι το κοκκαλο, αλλα εχω να παω στο γηπεδο, ουτε γω θυμαμαι απο ποτε. Γιατι να παω; για να βλεπω αυτους τους αλητες;

Οχι. Ευθυνη μεγαλη εχει και η ΑΕΚ που δεν τους απομονωνει μια για παντα. Ευθυνη εχουν και ολες οι ΠΑΕ που δεν βαζουν λουκετα στους συνδεσμους και συνεχιζουν να τους δινουν εισητηρια και να τους αναγνωριζουν ως λεσχες φιλαθλων.

Στην Αγγλια, ειδαμε τι εγινε πριν απο πολλα χρονια, ειδαμε τι μετρα τιμωριας πηραν και βλεπουμε τωρα τι γινεται. Αντιμετωπιζουν το αθλημα σαν γιορτη και δεν ανοιγει ρουθουνι.
Reply With Quote