Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos
.......
|
κάτι ακόμη φίλε απο την Σάμο.μιας και είχαμε το ίδιο περίπου περιστατικό.
πριν κανα 2 χρόνια μπήκανε 2 κυνηγόσκυλα για πουλιά,αργά το βράδυ μέσα στα κουνέλια και τις κότες..απο την στιγμή που τα πήραμε χαμπάρι και μέχρι να φτάσουμε στον φράχτη απο τα κουνέλια,πνίξανε 8 κότες και αν θυμάμαι καλά,περίπου 20 κουνέλια.
τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια!παρόλο αυτά,τα έπιασα,τα έδεσα και περίμενα να τα αναζητήσει ο ιδιοκτήτης (που εννοείται δεν ήξερε τίποτα για το συμβάν).μετά απο 3 μέρες και ρωτώντας στα καφενεία,με βρήκε και ήρθε σπίτι μου να τα πάρει.έκπληκτος άκουγε τι είχε γίνει πριν μερικά βράδια.τελικά πλήρωσε τις κοτες και τα κουνέλια με το παραπάνω,αλλά και τις κροκέτες που τάιζα τα σκυλιά του και που δεν μου έφταιγαν σε τίποτα να τα αφήσω νηστικά.
αν το κατάφερα αυτό εδώ,που θα μπορούσε κάλιστα να μην βρεθεί ποτέ ο ιδιοκτήτης,να πάιξω και να χάσω δηλαδή,σκέψου πόσο πιο εύκολο θα ήταν για σένα και σε ένα νησί.θα το είχα περάσει ακτινογραφία!
και στο λέω εγώ,που ξυπνάω 5 το πρωί για να αρμέξω και πιάνω βυζιά 6 ώρες καθημερινά
και θέλω 1 τσουβάλι κροκέτες 20κιλες για σκυλιά,το 2ήμερο