Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
χωρια που το ιδιο αποτέλεσμα με την ''πλυση'' θα το ειχε με μια καλη και παρατεταμενη τσιτα στην ευθεια της Θηβας!! Οταν λεμε τσιτα εννοουμε αλλαγες σχεσεωνστον κοφτη και η εκτη ¨η η πεμπτη οσο πιο κοντα στα κοκκινα γινεται!!! Και στο τελος αυτης της ευθειας καφε στο βενζιναδικο και ξανα αλλη μια απο τα ιδια προς τα πισω!! Να σας πω εγω τι γινονται τα επιφανειακα καταλοιπα, σκονη που φευγει απο την εξατμιση γινονται!!!!!
Τωρα τέλος!!!!! Ουφ!!!!!!
|
Ετσι ειναι φιλε George αλλα δυστυχως υπαρχουν και αυτοι που κανουν τα παντα για να βγαλουν καποια €..και απλα θα μπορουσαν να κανουν αυτο που λες απο πανω με κοστος λιγη βενζινα παραπανω..
Και βέβαια τα μοτερ των BMW ειναι για πανω απο 200.000χλμ χαλαρα εχω πολλους φιλους με τετοια χλμ και μαλιστα χωρις κανενα απολυτως προβλημα..
ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ φιλε μου ξερεις ποσο καιρο πριν το ειχε παρει το αυτι μου???..τι μου θυμησες..Ημουν Αμερικα τοτε λογο σχολειου και ενα απογευμα ειχα παει απο τον μπαρμπα μου που ειχε συνεργειο αυτ/των.. ειχαν που λες μια συζητησει και ακουω αυτο το ονομα και οπως καταλαβαινεις μου εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι ηταν κατι που δεν ειχα ξανα ακουσει και δεν ηξερα τι ηταν...ωραιος τροπος και ειμαι σιγουρος οτι θα το δουμε μπροστα μας σε πολλα πραγματα..
Αυτα τα ολιγα και απο μενα φιλε μου!!