View Single Post
Παλιό 14-08-2010, 12:23
Acen Ο/Η Acen βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: komotini
Μoto: gs1200
Προεπιλογή Απάντηση: Τον "πάτησαν" με το αυτοκίνητο, γιατί μίλαγε Ελληνικά !

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
συμφωνω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι (σκατοφαρα).....αλλα υπαρχουν και καλοι ανθρωποι,που τους παιρνει η μπαλλα...

καπου φταιμε και εμεις,γιατι τους εκμεταλευτηκαμε τα πρωτα χρονια τους στην ελλαδα.....μεγαλο θεμα για συζητηση

Φίλε μου, δεν ξέρω τι έκανες εσύ με του Αλβανούς.Αυτό που ξέρω είναι οτι κανένας δεν τους εκμεταλεύτηκε.(τέλος πάντων ελάχιστοι)Δούλευαν κανονικά και έπαιρναν τοτε που πρωτοήρθαν στην Ελλάδα 3000-5000 δραχμές.Ήταν σίγουρα λιγότερα από ένα έλληνα και χωρίς ικα, αλλά να θυμάσαι οτι τότε το 95% από αυτούς δεν ήξερε ούτε τούβλα να κουβαλήσει.Και αυτά που λένε οτι οι Αλβανοί είναι πετράδες.Τουλάχιστον αστείο.Να δεις τον Βούλγαρο πετρά να καταλάβεις τι είναι τέχνη.Οι Αλβανοί εδώ έγιναν μάστοροι στου κασίδη το κεφάλι.Και από κει που τους βάλαμε στα σπίτια μας, τους δώσαμε ρούχα, ηλεκτρικά, παιχνίδια για τα παιδιά τους ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ μας δραχμούλες, να βγούμε και φτέχτες σήμερα;;;;Να είμαστε και εχθροί τους;;;;;
Και για το σκατόφαρα θα διαφωνήσω.Δεν είναι ολοι σκατόφαρα.Απλά οι πολλοί από τους πρώτους που μας ήρθαν ήταν οι χειρότεροι.Εγκληματίες του κερατά.Τώρα όσοι έχουν μείνει εδώ είναι νοικοκυραίοι άνθρωποι.
Reply With Quote