View Single Post
Παλιό 15-08-2010, 19:54
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: VARADERO '07 Ο Ανταγωνιστης του GS!

Τα αρνητικα...
Καποια απο αυτα που προκειται να διαβασετε παρακατω τα διαπιστωσα μετα την αγορα της μοτοσυκλετας. Πουθενα δεν υπηρχαν γραμμενα και ενω διαβασα ενα σκασμο reviews επιμελως παραληφθηκαν απο τα κειμενα ή δεν ενοχλησαν κανεναν απο τους δημοσιογραφους...

Θα αρχισω απο αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ασχετα με το αν ειναι καθοριστικης σημασιας ή οχι. Τα αβαφα πλαστικα του Varadero ειναι ΧΑΛΙΑ! Λες και βγηκαν απο ανακυκλωμενους κεσεδες απο γιαουρτια! Μετα απο 3 χρονια φυλαξης της μηχανης σε σκιερο χωρο και ποσοτητες συντηρητικων σιλικονουχων σπρευ τα μαυρα αβαφα πλάστικα γκριζιζουν! Εχω τη μηχανη σε αψογη κατασταση και τα βλεπω και με πιανουν τα νευρα μου!

Επισης θα σχολιασω τις εφαρμογες των επισης αβαφων πλαστικων του φαιρινγκ που αποτελουν το ταμπλω. Αν μου εδιναν ανεξαρτητα τα κοματια πλαστικου να τα συναρμολογησω, θα ελεγα οτι ειναι απο διαφορετικες μοτοσυκλετες! Εχω βαλει δικες μου βασεις και βιδες προκειμενου να αποκτησει η κατασκευη του ταμπλω καπως καλυτερη εφαρμογη και στιβαροτητα. (σημειωνω οτι μαλλον τα παλιοτερα Varadero υπερτερουσαν σε αυτο τον τομεα).

Τελος η αισθητικη των οργανων (ΠΟΥ ΝΑΙ, ΤΟ 2010 ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΙΚΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ) παραπεμπουν σε αυτοκινητο του 1980! Ναι, αυτα με τον χλωμοπορτοκαλοκιτρινο φωτισμο! Δηλαδη ειναι να τρελαίνεσαι! Ξανασχεδιαστηκε το ταμπλω με τα οργανα στο μοντελο του 2007 εξ αρχης και προεκυψε αυτη η παλιατζουρα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Οι διακοπτες βεβαιως-βεβαιως μεταπηδησαν απο το ΜΤΧ50R του 1985 στο XL του 1990 και με τη σειρα τους στο Africa twin και στο Varadero. ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ?? Το οτι δειχνουν αρχαιοι, μικρη σημασια εχει...

Μου τη δινει που ενω ακομη και τα καθαροαιμα εντουρο εχουν αποκτησει υδραυλικους συμπλεκτες, εγω ακομη πρεπει να κουβαλαω μαζι μου εφεδρικη ντιζα συμπλεκτη! Και δεν με πειθει το οτι εχει καλυτερη αισθηση! ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Στα λιγα χιλιομετρα (60-80), αν εχεις φορτωμενη τη πισω βαλιτσα και αφησεις τα χερια σου απο το τιμονι, το τιμονι κουνιεται περα-δωθε. Δεν θα σε ριξει, αλλα σιγουρα σε ανησυχει. Οταν το κρατας, δεν το καταλαβαινεις, αλλα αν το αφησεις και δεν το ξερεις θα τρομαξεις! Χωρις τη βαλιτσα ειναι ανεπεσθητο. Συμβαινει σε ολα τα Varadero και εξαρταται απο τον ιδιοκτητη για το αν το παραδεχεται ή οχι!

Καποιος ποντιος αποφασισε να βαλει στα ΜΚ3 μονο ενα πισωφαναρο! Αν καει, δεν εχεις τιποτα! Στα προηγουμενα Varadero υπηρχαν ΔΥΟ!!!

Επισης χρειαζεται να κανεις μαθηματα για να επανατοποθετεις τη σελα! Δεν νομιζω να υπαρχει δυσκολοτερη τοποθετηση σελας απο αυτη του Varadero σε αλλη μοτοσυκλετα. Επισης ακομη και αν τη τοποθετησεις σωστα, ποτε δεν εισαι βεβαιος οτι την τοποθετησες σωστα μια και το κουμπωμα της ειναι μη στιβαρο και κουνιεται (οχι οταν καθεσε πανω της αλλα μονο οταν τη κουνας με τα χερια.)

Last edited by Gemat; 15-08-2010 at 20:06.
Reply With Quote