Απάντηση: VARADERO '07 Ο Ανταγωνιστης του GS!
...Τα λοιπα...
Η αεροδυναμικη συμπεριφορα της ζελατινας που δινει η Χοντα με τη μηχανη ειναι ανεπαρκης και αδικει το Varadero. Μια ΚΑΡΡΑ θα κανει πραγματικα τη διαφορα!
Το 1,75 υψος (που εχω) ειναι το απολυτα μικροτερο που πρεπει να διαθετει κανεις για να συμβιωνει με το Varadero. Και εννοω σε καθημερινη βαση, σαν βασικη μοτοσυκλετα. Οχι μονο για τις Κυριακες και τις αργειες! Μαλιστα εγω αγορασα προεκτασεις για τις βασεις του τιμονιου ωστε να ερθει το τιμονι λιγο πιο κοντα μου πραγμα που βελτιωσε κατα πολυ τη θεση οδηγησης.
Η σωστη ρυθμιση της πισω αναρτησης βελτιωνει κατα πολυ τη συμπεριφορα της μοτοσυκλετας στα "πολλα". Αν ειναι λαθος η μοτοσυκλετα "κουναει".
Η συμπεριφορα του Varadero στο χωματοδρομο ειναι τετοια που ναι μεν μπορεις να τον περασεις αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα το ευχαριστηθεις, ουτε εσυ, ουτε η μοτοσυκλετα! Τουλαχιστον οσο αφορα τα "δικα μας" Varadero που εχουν λαστιχα ασφαλτινα 90-10 και τις αναρτησεις στο 80% της σκληροτητας τους...
Οσοι εχουν οδηγικη πειρα μονο απο το ΜΚ1, δεν δικαιουνται να εχουν αποψη για τα νεοτερα Varadero. Μιλαμε για μηχανες με ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορες. Τα νεοτερα Varadero αν και βαρυτερα, εχουν πολυ ελαφρυτερη αισθηση στο δρομο και ειναι πιο αερινα με σαφως πιο ασφαλτινους προσανατολισμους.
Last edited by Gemat; 15-08-2010 at 21:08.
|