View Single Post
Παλιό 16-08-2010, 00:22
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3
Προεπιλογή Απάντηση: VARADERO '07 Ο Ανταγωνιστης του GS!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο,δεν ξερω ποσο ενδιαφερον ειναι για ενα φορουμ GS μια αναλυση-παρουσιαση για το Βαραντερο.
Η δουλεια -παρουσιαση που εκανες ειναι πολυ καλη και φιλοτιμη και θα ελεγα οτι περιγραφεις πραγματικα την κατασταση.
Να παρουμε κατ αρχην σοβαρα υπ οψιν την γνωμη τριτων.
Στην πιατσα η μηχανη μας εχει το παρατσουκλι ΒαρΚα-ντερο.
Πριν την παρω νομιζα οτι ειναι λογοπαιγνιο.
Μετα ανακαλυψα οτι ειναι πραγματικοτητα.
Η μηχανη εχει απαραδεκτες αναρτησεις.
Για XLR250 του 85 καλη ειναι,γιοα μοτο 1000 κυβικων του 2000 ειναι λιγη.
Τα φρενα της.
Λιγα και αυτα,συνεπικουρουμενα απο ενα συστημα αμφιβολου χρησημοτητας CBS.
Δεν ξερω τι σκεφτονταν ο μηχανικος που το σχεδιασε αλλα σιγουρα εφτιαξε ενα τερας........για εμενα ειναι αχρηστο συστημα που προσθετει βαρος στην μοτο και δεν βελτιωνει το φρεναρισμα.
Η καλυψη του αερα Γιωργο,δεν βελτιωνετε με την τοποθετηση ζελατινας.
Την GIVI εχω και οχι την KAPPA που γραφεις(ιδιες ειναι πιστευω)και σε πληροφωρω οτι στο κρανος μου φτανουν τρελλοι στροβιλισμοι.
Λενε οτι η πιο καταλληλη ειναι η MRA.
Στις βλαβες Γιωργο εισαι λιγο φειδωλος.
Λοιπον το Βαρα βαραει αντλια βενζινης στο ΜΚ1 γυρω στα 40000χλμ με κοστος 200 ευρω,στο δε ΜΚ2 αν δεν κανω λαθος το κοστος αντικαταστασης πιανει τα 800-σωστα?
Το προβλημα με το HISS ή Antenna δεν ειναι ενα -δυο αλλα πολλα παραπανω.
Το αποτελεσμα ειναι οτι η μηχανη σβηνει ενω οδηγεις και αλλοιμονο μας.....
Το ιδιο ισχυει και για τον ανορθωτη,που αν σε αφησει νυχτα.....εφυγες........
Κατι που ισως δεν ξερεις για τα ΜΚ1 ειναι οτι χαμηλα δουλευουν αρυθμιστα-τα γνωστα misfire.
Αν οπως εγω επαθα,σου σβησει απο αρρυθμια πανω σε στροφη με λιγα χλμ.......ξαπλωθηκες.
Ευτυχως εγω την γλυτωσα,γιατι με βοηθησανε κατι πιτσιρικαδες και γλυτωσα το γιουχου.....
Με 120χλμ και 2 ατομα Γιωργη στην εθνικη πριν την Λαμια πατησα φρενο πανικου-σχεδον και η μοτο χαθηκε,το μπροστινο μου ταλαντωνε το τιμονι δεξια-αριστερα(αδυναμια στο πλαισιο-αναρτησεις).
Στο ταξιδι ναι,ειναι σουπερ,δεν μασαει τιποτα.
Κατι που ξεχασα-οταν δουλευει βενταλατερ(ειδικα στην πολη)δεν ξερω που να βαλω τα ποδια μου-καιγωμε.(ετσι για να μην λεμε για τα αεροψυκτα GS..
Το τιμονι-αν κρατησω την μηχανη τελικα-θα το φερω και εγω πισω γιατι μου πεφτει λιγο μακρυα.
Α...δεν εισαι ο πιο κοντος αναβατης Βαρα.......εγω ειμαι πιο κοντος.. αλλα το εχω χαμηλωμενο.
Αμεσα με ενοχλουν τα misfire,το υψηλο κεντρο βαρους,οι αναρτησεις Ντεσεβο 2CV το CBS και τα ακριβα ανταλλακτικα.
Α...και μην ξεχνας,το Βαρα κοστιζει 11000 ευρω,γιατι τοσο αξιζει.
Ολοι εχουν κανει αλματα στην κατηγορια,η Χοντα παιζει με τα αυτοκολλητα.
Ρε Μανο ανοιγεις μεγαλη συζητηση παλι
Reply With Quote