View Single Post
Παλιό 16-08-2010, 12:43
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Τον "πάτησαν" με το αυτοκίνητο, γιατί μίλαγε Ελληνικά !

Μερικες ενστασεις.
Ξερει κανεις ποσο κοστιζει σε ενα μεταναστη να ερθει στην χωρα μας?
Εξαρτατε,απο λιγα χιλιαρικα(συρια-παλαιστινη,ιρακ) μεχρι και 15000 ευρω το ''κεφαλι'' απο την Κινα που ειναι και πιο κακρυα.
Τουλαχιστον οι Κινεζοι εχουν το αβανταζ οτι ερχομενοι,ευκολα θα κανουν μαγαζι και θα ξεπληρωσουν την μαφια(η οποια τους στηνει και το μαγαζι-χωρις χρηματα!!!!!!)
Πριν λιγες μερες Πακιστανοι σκοτωσαν ομοεθνη τους επειδη δεν τους πληρωνε....τα εισητηρια εισοδου..
Πιος ειναι αραγε αυτος που κινητοποιει τοσο μεγαλο κινημα μουσουλμανων-βρητε το.
Απλα σε λιγα χρονια με τους ρυθμους εισοδου θα ειμαστε μειονοτητα στον τοπο μας.
Υπαρχουν αραγε Ελληνες που επωφελουνται απο αυτη την κατασταση?
Ναι,οι δικηγοροι κατ αρχας που τα αρπανε χοντρα για τα χαρτια....
Επισης οι καθε ειδους ιδιοκτητες χαμοσπιτου(αντι να το κατεδαφισουν βαζουν μεσα 50 μεταναστες και να ενα καλο νοικι)
Καποιοι αλλοι? Βεβαιως-οι καθε λογης εργοδοτες.
Πληροφοριακα,το μεροκαμματο μου Ν/Ε ζωνη ειναι 73 ευρω.
Οι εργοδοτες ομως παιρνουν 2,5 Αλβανους-Ρωσσους-Ρουμανους στην δικη μου τιμη...
Παρε λοιπον τον κοινωνικο σου αποκλεισμο,μεινε ανεργος στο σπιτι σου και κλεισε το στομα σου ρατσιστη....
Τωρα αν ημουν και εγω βολεμενος πχ,αν ειχα φιλησει καμμια κατουρημενη ποδια και ειχα διοριστει στην Ολυμπιακη πχ. ισως να ημουν πιο θετικος στους μεταναστες,τωρα δεν με παιρνει.
Απο εσας που μιλατε ποιος εχει δουλεψει στο εξωτερικο?
Και Γερμανια εχω κανει και Ολλανδια και πιστεψτε με ουτε και αυτοι ειναι ανοικτοι στους μεταναστες-απλα τους ανεχωνται.
Συναδελφοι πριν ενα ετος,αρχη της οικονομικης κρισης εφυγαν αρων-αρων απο την Ισπανια,γιατι στο ναυπηγειο απελυαν κοσμο και οι Ελληνες...παρεμεναν και αυτο εξοργισε τους Ισπανους(ευρωπαικη ενωση σου λεει).
Αντιμετωπιση ρατσιστικη ειχα και εγω απο ορισμενους στην Ολλανδια,μεχρι που καταλαβαν οτι ειμαι Ελληνας και αλλαξε η συμπεριφορα τους 180 μοιρες.
Φιλοι μου,το να εχεις ρατσιστικες τασεις ή συμπεριφορα,ειναι αμεσα εξαρτωμενο απο την κοινωνικη ομαδα που ανοικεις.
Ποσοι απο εσας εχετε μαγαζι με ρουχα και βαρατε μυγες βλεπετε με θετικο ματι τους Κινεζους,που συν της αλλης δεν κοβουν και αποδειξη.......
Και κατι για το τελος.
Ο Ελληνας ναι,πηγε μεταναστης αλλα ποιον ενοχλησε?
Τον Ινδιανο Απατσι των ΗΠΑ,ή μηπως τον Αβοριγινα της Αυστραλιας,γιατι ολοι οι υπολυποι ειναι μεταναστες,απο ευρωπη-ασια.
Οι ιθαγενεις εξολοθρευτηκαν απο αυτους που διδασκουν πολιτισμο σημετρα.
Να πεις την Γερμανια που ηταν ομοιογεννης πληθυσμος,ναι.
Αλλα και εκει πηγαν ολοι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ οχι μπατε σκυλοι αλλεστε.
Μιας και μιλανε μερικοι για τσουβαλιασμα,παρτε στοιχεια στο που εγκληματει η καθε φυλλη εδω.
48 Αλγερινους συλλαβανε πριν μερες για διαρρυξεις,οι Ρουμανοι ειναι σπεσιαλιστες πορτοφολλαδες,οι Αλβανοι εκτελει ο ενας τον αλλο στην Αθηνα,οι Γεωργιανοι εκτελουν συμβολαια......
Αυτο συμαινει οτι ΟΛΟΙ ειναι ετσι?
Οχι βεβαια,αλλα πριν 25 χρονια γινοταν πρωτοσελιδο η ληστεια στην τραπεζα,τωρα ειναι 2 ληστειες την ημερα και ουτε στα ψιλα γραμματα των εφημεριδων δεν μπαινει.
Δικαιωμα εχει ο καθενας να θελει και να συμπονει τους μεταναστες,δικαιωμα εχει και ο αλλος να μην τους θελει.
Στο τελος τελος δεν θα περασουμε και Ιερα Εξεταση,επειδη εχουμε αλλη αποψη..........
Reply With Quote