View Single Post
Παλιό 16-08-2010, 22:05
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Οι Πόντιοι επέστρεψαν στην Παναγία τους μετά από 87 χρόνια -

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι να σχολιασω εγω πχ,Δημητρη?
Το λεει και ο τιτλος του νυματος-οι Ποντιοι επεστρεψαν στην Παναγια τους.
Το θεμα ειναι οτι οι Ποντιοι δεν θα ξαναεπιστρεψουν στα σπιτια τους εκει ΠΟΤΕ-ΞΑΝΑ.
Το δια ταυτα ειναι οτι οι Τουρκοι βαλανε ζεστο χρημα στην τσεπη και το σιγουρο ειναι οτι δεν κινδυνευει η Τουρκια απο τετοια event(αναφερωμε στην συναρθρυση και οχι στην λειτουργια)
Ούτε από τη λειτουργία ούτε από την συνάθροιση θα κινδύνευαν φίλε μου γιατί είναι καθαρά συμβολικές κινήσεις.
Σαν τέτοιες, ακόμα και αν δεν είναι αυθόρμητες, μόνο καλό έχουν να προσφέρουν και στις δύο χώρες.
Οπως είπε και ο Πατριάρχης (και στις δύο γλώσσες) είναι μια "διπλή γέφυρα ειρήνης ανάμεσα στους δυό λαούς". v4.ethnos.gr - �������� ���� ������� ������� - �������� , ��������
Ουσιαστικά όμως οι πολιτικοί παίζουν πάντα το παιχνίδι τους και τίποτε δεν γίνεται δίχως αντάλλαγμα.
Υπάρχει και η πλευρά που λέει οτι σύντομα θα ζητήσουν κι αυτοί "το κάτι τις" (πχ τέμενος στην Αθήνα για μουσουλμάνους) in.gr - Είμαστε ένα βήμα μπροστά, λέει ο Ερντογάν για τη λειτουργία στην Παναγία Σουμελά - Ειδήσεις - Ελλάδα κι εκεί είμαι περίεργος να δω τι θα ακουστεί, κυρίως από όλους όσους έκαναν το ταξίδι τώρα στα μέρη του Πόντου.
Reply With Quote