View Single Post
Παλιό 17-08-2010, 08:16
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Κ 1200GT και CBR 1100XX ειναι touring?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
το μηχανάκι που αναφέρεις,το μαυροπούλι δηλαδή της χόντα,πέρα απο το ότι είναι πολύ όμορφο μοτόρι και αξιόπιστος σκύλος,ναι,είναι touring.
ή για να το θέσω καλύτερα είναι και αυτό.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μέσα σε αυτούς και εγώ,που προτιμώ λίγο να είμαι σκυφτός και να μην καταπονώ σχεδόν καθόλου την μέση μου.
επειδή έχω κάνει ταξίδια και με on-off και το varadero σαν του αδερφού μου,μπορώ να σου πω πως με το sprint που έχει ίδια θέση με το xx ,βγάζω πολύ περισσότερα χιλιόμετρα ξεκούραστος.
αλλά και πάλι είναι πως έχεις συνηθίσει.
πάντως είναι όμορφο μοτόρι
Ειμαι θετικος στο οτι το ΧΧ αλλαζει κατευθυνση για πλακα,συγκρυνομενο με το Βαρα παντα που εχει βαρος και πιο αργη γεωμετρια.
Αισθηση βαρους δεν καταλαβα,αλλο αυτο που με ξένισε ηταν η θεση οδηγησης.
Το Βαραντερο με χαλαει επειδη ειναι βαρυ,εχει κεντρο βαρους ψηλα και με δυσκολευει σε χαμηλα χλμ. και στους ελυγμους αναμεσα στα αυτοκινητα.
Στο ταξιδι δεν το συζηταω.Εχω ομως μια φοβεια με αυτο το μηχανακι,ειμαι λιγο εδω πεφτω εκει πεφτω.
Η μηχανη που ειναι φτιαγμενη για εμενα ειναι το R1200RT,δεν το συζηταω,απλα αν παω σε εκθεση για ανταλλαγη θα μου παρουνε το Βαρα για ενα κομματι ψωμι και σε αυτους τους καιρους δεν λεει.....
Το ΧΧ εχει κιτ στην Γερμανια που προσασρμοζουν ισιο τιμονι (σαν του Βαραντερο) και πιστευω θα ειναι πιο ξεκουραστο.
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολλυ μπερδεμενος,ειναι πιο ευκολο για εμενα το ΧΧ αλλα το Βαρα πιο ανετο.
Οταν λες ανετο ταξιδι με το sprintτι εννωεις?
Ποσα χλμ κανεις σερί ξεκουραστα?
Reply With Quote