View Single Post
Παλιό 17-08-2010, 21:53
batman Ο/Η batman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ktm 640lc4-bmw r 1150gs adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ηχος απο τον ΑΡ ΒΟΧΕΡ...S.O.S

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimalx Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανένα πρόβλημα γράψε όσα θέλεις...
1ον πιστεύω οτι αν είναι καπελότο (δεν ήξερα οτι είχαμε και καπελότα) ο εκκεντροφόρος δν χρείαζετε αλλαγή δν μπορεί να πήρε τόσο πολύ, απλά αλλάζεις καπελότο,ουσιαστικά είναι σαν να έχασαν την ρύθμιση τους οι βαλβίδες (το ξέρω γιατι έκανα ρύθμιση βαλβίδων στο vstomaki που είχα πριν και είχε καπελότα με ποτηράκια)
2ον μπιέλα???τι λέτε ρε παιδιά τόσο εύκολα πέρνει η μπιέλα τι είναι?ποιος τα λέει αυτα?τόσα χλμ με αυτοκίνητα (ίδιου εύρους στροφών) με 200000 χλμ επάνω και δν αλλάζεις ούτε βαλβίδα.ήμαρτον!!!
Τώρα που μου είπες για καπελότα θα το ψάξω το ομολογό πως δεν το ήξερα (αφου έχει κόντρα παξιμαδάκι για ρύθμιση βαλβίδας τι το θέλει το καπελότο?)...ελπίζω να μην είναι τιποτα το σοβαρό γιατι καιρός για 2000αρα δεν είναι!!!batman μας εύχομαι να ξεμπερδεύουμε εύκολα!
έχεις απόλυτο δίκιο .δεν έχουμε καπελότα.λάθος δικό μου,τώρα μαθαίνω κάποια πράγματα..διαβάζοντας απο δω και απο κει...
Σύντομα θα σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει στο θηριάκι μου.Μακάρι dimalx να είναι ψιλοπράγματα τα θέματά μας..
Reply With Quote