View Single Post
Παλιό 20-08-2010, 09:31
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Απάντηση: Γονείς και μοτοσικλέτα

[QUOTE=γιαγια αρκουδα;198652]ενα ακομα παλιο ποστ (του 2004) μου για τον προβληματισμο συνφορουμιτη για αυτο το θεμα

Προς τους γονείς των μελλοντικών μοτοσικλετιστών.

Γονείς και μοτοσικλέταΚαι ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Σας λέει το παιδί σας ότι θα πάρει μηχανάκι και αρχίζετε να τσακώνεστε και να φωνάζετε. Πιστεύεται ότι αυτός ο τρόπος είναι ο σωστός?

Τι θα εμποδίσει να πάρει το μηχανάκι του φίλου του και χωρίς δίπλωμα, γνώσεις και σωστό εξοπλισμό, να κινηθεί παράνομα με ένα μηχανάκι που στο κάτω κάτω δεν ξέρει το αν είναι σωστό η είναι ρημάδι. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάποια στιγμή θα τον πιάσουν και θα τον τρέχουν στα δικαστήρια η θα τσακιστεί και θα είναι τα πράγματα χειρότερα.
Και όσο και να φωνάζετε εσείς , από αντίδραση προς τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, η γιατί οι φίλοι του είπαν <<που θα σε δουν οι γέροι σου εδώ πέρα>> η γιατί είναι <<μαγκιά>>.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο το παιδί σας θα είναι παράνομο και επικίνδυνο για την σωματική του ασφάλεια, αλλά και για τους άλλους.
----------------------------------------------------------------------
Ο δικός μου είναι 14 χρονών τα τελευταία χρόνια δεν εχω πλύνει ποτε την μηχανή γιατί το κάνει αυτός όπως κάθε βράδυ θα κάνει τον τελευταίο έλεγχο για το αν εχω βάλει συναγερμό . Τον βάζω στο αυτοκίνητο για να τον πάω όταν βρέχει στην μπάλα του και στα φροντιστήρια του και στραβώνει λεγοντάς μου οτι υπάρχουν και αδιάβροχα για την βροχή. Το έχουμε σίγουρο με την μάνα του ότι θα ανέβει σε μηχανή για αυτό λοιπόν συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες , εχω αρχίσει απο νωρίς τα θεωρητικά μαθήματα για τον εξοπλισμό ασφάλειας (κράνος έχει δικό του απο την πρώτη στιγμή) και έπεται συνέχεια...
Reply With Quote