22-08-2010, 19:16
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Florina
Μoto: GS1200R
|
|
Απάντηση: Bmw Gs 1200 Adv <<My review>>
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis
Παραλαβη.
οταν πηγα να την παραλαβω εκεινο το αξεχαστο πρωι η μοτοσυκλετα με περιμενε μεσα στο service για να γινουν καποιοι ελεγχοι και μετα να παραδωθει στα χερια μου,η χαρα μου μεγαλη,η απορια ακομα μεγαλυτερη,οταν λεω απορια???για το αν θα καταφερω να την κουμανταρω χωρις να με κουμανταρει εκεινη.
οταν την εβγαλε εξω ο μηχανικος και την εστησε στην διπλη στεκα πραγματικα αναρωτηθηκα,μπορω να την κανω καλα εγω αυτην???πηγαινα στο μπροστινο της μερος κι απο την μια θαυμαζα τον πλουσιο ογκο της,ομως απο την αλλη,την φοβομουν.
αν και μικρος σχετικα,εχουν περασει παρα πολλες μηχανες απο τα χερια μου...και δε μιλαω για παπακια αλλα για μηχανες με αφθονο γκαζι,με αμετρητες καγκουριες στην πλατη μου κι ατελειωτες κλησεις στο ενεργητικο μου.
ομως ποτε μου δεν ειχα οδηγησει κατι τοσο μεγαλο,κατι τοσο βαρυ,αν εξαιρεσουμε το varadero που η συμβιωση μου μαζι του κρατησε 1 μηνα το πολυ,τοσο το αντεξα
με σφιγμενη την καρδια ηρθε η ωρα να ανεβω και να φυγω,σκεφτηκα,βρε να την κατεβασω απο την διπλη και να την παω λιγο παρακατω να ανεβω μην τυχων και με γυρισει και γινω και ρεζιλι???μπα,αστο,θα ανεβω.την κατεβαζω λοιπον και ανεβαινω ανετα πανω.γυριζω τον διακοπτη και το γνωριμο για μενα καντραν παιρνει ζωη.
παταω το μπουτον της μιζας και σε κλασματα δευτερολεπτου ο αειθαλης boxer κινητηρας της παιρνει ζωη χαριζοντας μου ειναι πλατυ χαμογελο.
την παιρνω και φευγω.
|
Σαν να τα έγραφα εγώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα.
|