View Single Post
Παλιό 24-08-2010, 23:38
Syvaris Ο/Η Syvaris βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ρίον
Μoto: BMW R850R
Προεπιλογή Απάντηση: Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από S.T Εμφάνιση μηνυμάτων
Να υπερασπιστώ τους δημόσιους έτσι και μόνο διότι στην λεγόμενη δημοκρατία σας που ζούμε δεν θα έπρεπε να το βουλώνουν ......και με την βούλα της διαχείρισης .

tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ (Δημόσια τεμπελόσκυλα και τουρισμός)

Εμένα δάκρυα γεμίζουν τα μάτια μου κάθε φορά που ακούω πως ένας απελπισμένος άνθρωπος που έκλεισε η δουλειά του και πνίγηκε στα χρέη αυτοκτόνησε και άλλοι παρακαλάτε για να χάσουμε τη δουλειά μας;;
Διαχρονικά λειτουργούμε με την αντίληψη: «να καεί το σπίτι του δίπλα αρκεί να σωθεί το δικό μου» και αυτό οι ξένοι πιστωτές/νταβατζήδες μας το ξέρουν για αυτό και ήταν σίγουροι πως τα σχέδια τους θα πετύχουν. Και πέτυχαν. Και έχει και συνέχεια, έχουμε ιστορία μεγάλη στον αλληλοσκοτωμό και στον Εθνικό διχασμό και αυτό υποψιάζομαι πως θα το εκμεταλλευτούν στο έπακρο.
Κάποιοι ακόμα και τότε θα φωνάζουν: «ουστ στους δημόσιους υπαλλήλους» ……ANAΓΝΩΣΤΗΣ

το μόνο που θα μπορόύσα να συμπληρώσω στα προλεγόμενά μου, είναι πως δεν τα βάζω με τους δημόσιους σαν καθεστώς καθώς και ασπάζομαι τη γενικευμένη δημιουργία θέσεων εργασίας για όλους και κομματικά βρίσκομαι στο χώρο που πάντα υπερασπιζόταν τη θέση τους, αλλά τα βάζω με τους ανθρώπους του δημοσίου αυτούς τους υπαλλήλους που θέλουν να βολευτούν και όχι να εξελιχθούν.
Reply With Quote