View Single Post
Παλιό 25-08-2010, 18:54
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προφανώς συμφωνούμε διαφωνώντας. Εμένα με ενοχλεί το γεγονός πως τα διάφορα (κατευθυνόμενα κυρίως) ΜΜΕ, πάνε ντε και καλά να μας βγάλουν όλους συλλήβδην ρατσιστές με το έτσι θέλω, ενοχοποιώντας τον Έλληνα στο συλλογικό του υποσυνείδητο.
ΟΧΙ λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , θέλουμε όμως να ζούμε με τα ήθη και τα έθιμά μας στην χώρα μας όπως έπιθυμούμε εμείς. Ποιό είναι το κακό; Μπορούμε να υποστηρίξουμε/ενσωματώσουμε συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών βάσει όμως των νόμων μας και των κοινωνικών μας δομών. ΔΕΝ μπορούμε να γίνουμε ξέφραγο αμπέλι, ΔΕΝ μπορούμε να αλλοιώσουμε τον κοινωνικό μας ιστό (όποιος και να είναι αυτός, δεν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ να μας κρίνει), ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. Πόσο πια;
Αγαπητέ Frits η Αλεξάνδρεια έχει 2500 χρόνια Ελληνική Ιστορία από πίσω της νομίζω θα ήταν ύβρις να μην αναφερόταν το όνομα της στην γλώσσα του ανθρώπου που την ίδρυσε... Μπορείτε να δείτε στην Αυστραλία, στην Ελβετία, στην Αυστρία πως ενσωματώνονται οι μετανάστες και πως εκεί επειδή υπάρχουν ΝΟΜΟΙ και ΘΕΣΜΟΙ που τηρούνται και όλα δουλεύουν ρολόι... Όπως έχω γράψει και πιο πάνω αν οι κύριοι ΜΜΕδες τα είχαν (που δεν τα έχουν), θα έκαναν ώρες επί ωρών εκομπές για τους πολέμους εκείνων που ξεσπίτωσαν όλους αυτούς τους φουκαράδες αλλά σιγά μην το κάνουν... ο σκοπός είναι να αισθανθούμε ΕΜΕΙΣ ένοχοι για να μας αλλοιώσουν ευκολότερα... αυτήν την χάρη εγώ προσωπικώς ΔΕΝ θα τους την κάνω...
Reply With Quote