View Single Post
Παλιό 25-08-2010, 20:13
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νότη θα διαφωνήσω σφόδρα με τα γραφόμενά σου. Θα προσπαθήσω να σου κάνω όσο μπορώ πιο ολιγόλογη απάντηση για να μην χαθεί η ουσία. Ας τα πάρουμε ανάποδα:

α. Blogs
Εμετικα; Γιατί; Επειδή με την ανωνυμία προσπαθούν (όσο μπορούν) να καλυφθούν από την εκβιαστική διαπλοκή ΜΜΕ και εξουσίας; ή μήπως κάνουμε πως δεν ξέρουμε/βλέπουμε; Η αλήθεια φίλε μου, δεν έχει χορηγούς. Αν ένα blog ψεύδεται και συκοφαντεί υπάρχει ο δρόμος της δικαιοσύνης (βλέπε υπόθεση press.gr) και αν μη τι άλλο υπάρχει και ο δρόμος της δημοσίευσης της αλήθειας. Ποιόν ενοχλούν λοιπόν τα blogs; Και μην ακούσω τα γνωστά περί χειραγώγησης της κοινής γνώμης, άσε έχουμε τα επίσημα, επώνυμα και πληρωμένα από τις τσέπες μας με χρυσάφι κυβερνητικά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ... Τα blogs ενοχλούν εκείνους που θέλουν να ακούγεται ΜΟΝΟ η δική τους φωνή... τα συμπεράσματα είναι εύκολα ...

β. Τήρηση των Νόμων
Άτοπο. Τι σημασία έχει τι κάνουμε εμείς στο σπίτι μας; Αν είναι να κρίνουμε την κοινωνία μας να την κρίνουμε με όλα τα στραβά της, αλλά όχι να χρησιμοποιούμε την εντόπια κατάστασή μας για να διακαιολογούμε την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και τις παραβατικές τους συμπεριφορές ! Είμαστε άξιοι της τύχης μας, μια τύχης που διαμορφώνουμε εμείς αναλόγως της παιδείας και των ηγετών που εκλέγουμε. Αν οι λαθρομετανάστες δεν επιθυμούν να τηρήσουν τους νόμους, σε πληροφορώ πως κρίνονται (παρανόμως) με πολύ ελαφρύτερα κριτήρια από εμένα κι εσένα. Τον τυπάκο (δημοσιογράφος δηλώνει) που συλλάβανε στα επεισόδια πριν από κανένα 6μηνο στον Αγ. Παντελεήμονα, πριν από μία/δύο εβδομάδες τον αποφυλάκισαν κι αυτό μετά από μακρύ δικαστικό αγώνα. Τους λάθρο όμως τους μαζεύουνε και σε 48 ώρες το πολύ είναι έξω... ας όψονται οι παχυλά αμοιβόμενοι από διάφορες ΜΚΟ δικηγοροι που τους παίρνουν εργολαβία αλλά και οι εντολές του Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ μας...

γ. Μειονότητες
Κόπτεσαι βλέπω για τις μειονότητες και καλά κάνεις. Θα ήθελα να έκανες και το ίδιο για την Βόρειο Ήπειρο, την Ίμβρο, την Τένεδο την Πόλη, την Γευγελή και άλλες πολλές πόλεις που ο Ελληνισμός υποφέρει και βασανίζεται. Αλλά ξέχασα ... εκεί θα μας πουν εθνικιστές και δεν κάνει... Ας οψονται οι φίλοι μας των "επωνύμων" ΜΜΕ αλλά και η παιδεία μας σταδιακά από την μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗ κι έπειτα που φρόντισαν ο πατριωτισμός να ταυτίζεται με τον στείρο εθνικισμό και η πρόοδος με τον κομ#####σμό και τις αστείες παραφυάδες του..
Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, το έχω ξαναπεί. Όσο δεν με πειράζουν και δεν μου επιβάλλουν τα θέλω τους ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Όταν όμως με υποχρεώνουν να ανοίγω το σπίτι μου και να δέχομαι ορδές ανθρώπων οι οποίοι η μόνη διέξοδος που έχουν είναι η παραβατικότητα (είπαμε ποιός φταίει γι' αυτό μην τα ξαναλέμε) ε τότε όχι δεν μπορώ άλλο. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΖΩ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;; Έλεος πιά...
Reply With Quote