View Single Post
Παλιό 25-08-2010, 21:32
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή Κωστή σε σοβαρά θέματα συνηθίζω να είμαι σοβαρός :
  • Το χάλι της υγείας, παιδείας, ασφάλειας, και οτι άλλο θέλεις όλοι ξέρουμε που οφείλεται. Οι τελευταίοι που σου φταίνε είναι οι λαθρομετανάστες. Ελπίζω όμως να θυμάσαι ποιοί είναι οι κυρίως υπαίτιοι.
  • Αν νομίζεις οτι το κράτος κάνει οικονομίες από τους μετανάστες για να φροντίσει τους ντόπιους γελιέσαι! χεσμένους έχει και τους μεν και τους δε. Γιατί είναι ανίκανο και ανερμάτιστο. Είδα πόσο φροντίζει τις προτεραιότητές του (πχ Παιδεία).
  • Επειδή ακριβώς η ζωή είναι σκληρή ας το αναγνωρίσουμε πρώτα οτι κάποιοι υποφέρουν και μετά ας δούμε με ποιό τρόπο θα τους βοηθήσουμε! και φυσικά δεν εννοούμε να τους βρούμε παρθένες από την παραμεθόριο για να πηδήξουν.
  • Που είδες να ισχυρίζομαι οτι η υγειονομική τους περίθαλψη προηγείται των ελλήνων; έγραψα για βασική υγειονομική περίθαλψη! Μακάρι να μη δεις ποτέ σου έγγυο ή παιδί άρρωστο σε "κέντρο υποδοχής"! Θα ντραπείς που έχεις την τύχη να είσαι ζωντανός άνθρωπος (όχι έλληνας)
  • Εσύ πως ιεραρχείς όσους έχουν ανάγκες; ακριβώς επειδή η ζωή είναι κυνικά σκληρή αν δεν υπάρχει στοιχειώδης ανθρωπιά χαθήκαμε.
ΥΓ: Δεν ξέρω αν "πάω καλά" αλλά ξέρω πολύ καλά τι μου φταίει φίλε και πόσο μου φταίει.
νοτη σε γενικες γραμμες δε διαφωνω με τα γραφομενα σου!
δε λεω οτι αυτοι φταινε,ουτε να τους αφησουμε στη μοιρα τους,ουτε φυσικα θεωρω τη ζωη μου πιο σημαντικη απ τη δικη τους!
αλλα ειναι θεμα προτεραιοτητων...!οταν εχω κανει το κρατος συνεταιρο στην επιχειρηση μου,παω στο παιδων να κανω αιματολογικες στο γιο μου και ρωτωντας ποτε να παρω τα αποτελεσματα,μου λενε "σε 2 μηνες λογω ελλειψης αντιδραστηριων"...οταν σε φιλικο μου προσωπο νοσηλευομενο στο σωτηρια με σοβαρο αναπνευστικο προβλημα λενε οτι για ακτινογραφια πρεπει να κλεισει ραντεβου σε 2 εβδομαδες η να παει σε ιδιωτικο να την κανει και να επιστρεψει...οταν παιρνω τηλεφωνο το 166 για περιστατικο στη γειτονια μου και μου λενε "ξερετε θ αργησουμε γιατι δεν υπαρχει ασθενοφορο"...και αλλα πολλα...,θεωρω οτι προτεραιοτητα εχουν οι πολιτες της χωρας και οι νομιμοι μεταναστες!γιατι μη μου πεις οτι οι πολιτες αυτης της χωρας εχουν εστω τη βασικη υγειονομικη περιθαλψη...
αν υπηρχαν οι υποδομες και η προνοια για μενα και τους συμπολιτες μου,...ναι,θα διεκδικουσα τα ιδια και για τους λαθρομεταναστες!
Reply With Quote