View Single Post
Παλιό 25-08-2010, 22:18
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χρησιμοποιείς την δεδομένη έλλειψη παιδείας ως πανάκεια για τα πάντα. Λυπούμαι αλλά δεν επιχειρηματολογείς, μόνο επαναλαμβάνεσαι.
Για τα blogs εξέφρασα την άποψή μου την οποία δεν σχολίασες στο κάιριό της σημείο. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ κάτι που απ' όσο φαίνεται δεν σε αγγίζει, και φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σου για το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Αν διαφωνείς με τα blogs αυτά ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ άσε όμως την ενημέρωση να είναι ελεύθερη και ΜΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΙΜΗ σε αντίθεση με τα ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΜΕ ... εκτός κι αν πιστεύεις πως τα ΜΜΕ διέπονται από ανεξαρτησία οπότε πάλι επιστρέφουμε στην κολοκυθόπιτα...

Τώρα για το σπίτι μας και την κατάστασή του τα είπαμε, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Θα κλείσω μόνο μέ ένα πράγμα ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. Και κάτι τελευταίο... δεν επιχειρώ ούτε να ορίσω ούτε να βαθμονομήσω τον πατριωτισμό σου (ή ό,τι εννοείς εσύ ως τέτοιον) θα σε παρακαλέσω όμως να μην με αποκαλείς υπερεθνικιστή γιατί δεν είμαι, δεν έχει νόημα την φυσιολογική αντίδραση αγανακτισμένου ανθρώπου και την επενδύεις με τέτοιους χαρακτηρισμούς... δεν της μειώνεις την αξία...
Reply With Quote