View Single Post
Παλιό 25-08-2010, 23:00
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ο gemat μιλούσε για μετανάστες.προς εκεί και η απάντησή μου.για ΛΑΘΡΟμετανάστες την απάντησή μου την έδωσα.για την ακρίβεια μια καλή απάντηση θα ήταν να μπουζουριάσουμε τον κάθε τσοχατζοπουλάκο
που έκανε αχταρμά τις ένοπλες δυνάμεις,οι οποίες ξανατονίζω δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.

κατα τα άλλα,στέκει και παραστέκει η σύγκριση,απο την στιγμή που έχουμε εκατοντάδες δηλωμένους μετανάστες που είναι και η πλειοψηφία των μεταναστών και έχουν έρθει νόμιμα στην ελλάδα και που το ελληνικό κράτος τους καλεί ετησίως να καταβάλουν παράβολο με αρκετά ευρωπουλάκια για να διαμένουν!
και το παράβολο φυσικά,είναι ελληνική πατέντα.

και τέλος,πιστεύω όπως λέει και ο κάπτεν,ότι οι πολιτικοί φταίνε για αυτήν την κατάντια και ή έλλειψη συντονισμού απο δαύτους.είναι άχρειστοι.
γιατί και νόμιμους μετανάστες έχουμε,όπως οι κινέζοι π.χ.που έρχονται κατα κύματα ,κυριλέ με αεροπλάνα.αυτοί δεν κάνουν ζημιά στο εμπόριο?ποιός τους επέτρεψε να πλημμυρίσουν την αγορά? φταίνε αυτοί που κάποιος τους έδωσε το δικαίωμα να χτυπήσουν τις αγορές?
δεν νομίζω.

και κάτι ακόμη.απο την στιγμή που ένας μετανάστης πληρώνει κανονικά τις εισφορές του στο κρατος,είναι ασφαλισμένος και φορολογείτε κανονικότατα,δεν βλέπω τον λόγο που θα πρέπει να τον προσπεράσω στην ουρά του ΙΚΑ περιμένοντας έναν ηλίθιο κρατικό μηχανισμό.
Reply With Quote