View Single Post
Παλιό 25-08-2010, 23:05
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρησιμοποιείς την δεδομένη έλλειψη παιδείας ως πανάκεια για τα πάντα. Λυπούμαι αλλά δεν επιχειρηματολογείς, μόνο επαναλαμβάνεσαι.
Για τα blogs εξέφρασα την άποψή μου την οποία δεν σχολίασες στο κάιριό της σημείο. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ κάτι που απ' όσο φαίνεται δεν σε αγγίζει, και φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σου για το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Αν διαφωνείς με τα blogs αυτά ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ άσε όμως την ενημέρωση να είναι ελεύθερη και ΜΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΙΜΗ σε αντίθεση με τα ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΜΕ ... εκτός κι αν πιστεύεις πως τα ΜΜΕ διέπονται από ανεξαρτησία οπότε πάλι επιστρέφουμε στην κολοκυθόπιτα...

Τώρα για το σπίτι μας και την κατάστασή του τα είπαμε, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Θα κλείσω μόνο μέ ένα πράγμα ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. Και κάτι τελευταίο... δεν επιχειρώ ούτε να ορίσω ούτε να βαθμονομήσω τον πατριωτισμό σου (ή ό,τι εννοείς εσύ ως τέτοιον) θα σε παρακαλέσω όμως να μην με αποκαλείς υπερεθνικιστή γιατί δεν είμαι, δεν έχει νόημα την φυσιολογική αντίδραση αγανακτισμένου ανθρώπου και την επενδύεις με τέτοιους χαρακτηρισμούς... δεν της μειώνεις την αξία...
Αδερφέ εν φόρουμι, άβυσσος οι διαφορές μας!
1. Για τα μπλόγκς έχω καταθέσει την γνώμη μου προ πολλού http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...AF%CE%B1-8514/ . Εσένα σε ενδιαφέρει να λένε όλοι τη γνώμη τους, εμένα με ενδιαφέρει αυτό που λένε να το λένε ΚΑΙ επώνυμα. Οι ανωνυμίες κάνουν κακό στη σκέψη και στο στομάχι. Επειδή είμαι μυγιάγγιχτος σε τέτοια θέματα, τέτοια πίτα δεν τρώω..
2. Και κάτι "διαδικαστικό": Επειδή δεν έχω πρόβλημα να καταθέσω επώνυμα τις αντιρρήσεις μου και τις διαφωνίες μου, άλλο τόσο δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω με το ύφος και τον τρόπο που μου υπαγορεύουν οι συνομιλητές μου. Αλλιώς θα ήμουν μαζοχιστής που λέει και ο manosamos. Από μεριάς μου λοιπόν καμμιά διάθεση για προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ειρωνείες, αρκεί να είναι αμοιβαίο.

ΥΓ: κατανοώ απόλυτα οτι είσαι αγανακτισμένος άνθρωπος και δεν το κάνω για να σε εκνευρίσω περισσότερο αλλά θα ματαξαναεπαναληφθώ: ΟΛΑ όσα παλαβά ταλαιπωρούν αυτή τη χώρα οφείλονται στην βαθειά έλλειψη παιδείας του λαού μας. Ακόμα και οι μεταγραφές του Παναθηναικού

Καλό μου ταξίδι λοιπόν και τα ξαναλέμε σε μια βδομάδα εκτός και πιάσουν τα βουντού του manosamos
Reply With Quote