View Single Post
Παλιό 25-08-2010, 23:13
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αδερφέ εν φόρουμι, άβυσσος οι διαφορές μας!
1. Για τα μπλόγκς έχω καταθέσει την γνώμη μου προ πολλού http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...AF%CE%B1-8514/ . Εσένα σε ενδιαφέρει να λένε όλοι τη γνώμη τους, εμένα με ενδιαφέρει αυτό που λένε να το λένε ΚΑΙ επώνυμα. Οι ανωνυμίες κάνουν κακό στη σκέψη και στο στομάχι. Επειδή είμαι μυγιάγγιχτος σε τέτοια θέματα, τέτοια πίτα δεν τρώω..
2. Και κάτι "διαδικαστικό": Επειδή δεν έχω πρόβλημα να καταθέσω επώνυμα τις αντιρρήσεις μου και τις διαφωνίες μου, άλλο τόσο δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω με το ύφος και τον τρόπο που μου υπαγορεύουν οι συνομιλητές μου. Αλλιώς θα ήμουν μαζοχιστής που λέει και ο manosamos. Από μεριάς μου λοιπόν καμμιά διάθεση για προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ειρωνείες, αρκεί να είναι αμοιβαίο.

ΥΓ: κατανοώ απόλυτα οτι είσαι αγανακτισμένος άνθρωπος και δεν το κάνω για να σε εκνευρίσω περισσότερο αλλά θα ματαξαναεπαναληφθώ: ΟΛΑ όσα παλαβά ταλαιπωρούν αυτή τη χώρα οφείλονται στην βαθειά έλλειψη παιδείας του λαού μας. Ακόμα και οι μεταγραφές του Παναθηναικού

Καλό μου ταξίδι λοιπόν και τα ξαναλέμε σε μια βδομάδα εκτός και πιάσουν τα βουντού του manosamos
Ακομη εδω εισαι δεν εφυγες?
Παντως για να λεμε του στραβου το δικιο,τα ευρω που θα χαλασεις στις διακοπες,θα μπορουσες να τα δωσεις για κολοχαρτο για τα Ταλιμπανια
Παντως εγινε μεγαλο θεμα το κολοχαρτο....
Reply With Quote