Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Καλημέρα Κώστα, αρχίζουμε να βρίσκουμε κοινό παρανομαστή. Ετσι όπως τα λές, τους λαθραίους υποδέξου τους σε κατάλληλα κέντρα και επαναπροώθησέ τους από κει που ήρθαν, αλά ούτε αυτό μπορεί να γίνει γιατί δεν υπάρχουν τα φράγκα και αν κάποια έχει δώσει η ΕΕ για τον σκοπό αυτόν, έχουν πάει σε αλότρια.
|
μονο που για να γινει αυτο που λες πρεπει πρωτα να γινουν χιλια δυο αλλα πραγματα για τους νομιμους πολιτες,ειτε αυτοι ειναι ελληνες ειτε μεταναστες!

γιατι ξερεις τι θα πω αν δω τιποτα τρελα κεντρα με ιδανικες συνθηκες και ταξιδακια επιστροφης με την emirates?
"για καθιστε ρε,πληρωνω τ αντερα μου σα ######ς σε φορους και δεν εχω νοσοκομεια,δεν εχω γιατρους,και εσεις πατε και ασχολειστε με παρανομους?"