Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Χμμμμμ..... απ'όσο γνωρίζω... και γνωρίζω αρκετά επί του θέματος καθώς έχω συγγενείς μετανάστες NYC και Μόναχο... ΔΕΝ έχουν ακουστεί αποβράσματα και εγκληματίες Έλληνες μετανάστες... στην Ελλάδα υπάρχουν... αλλά για μετανάστες... εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω ακούσει...
|
Eμείς φίλε Κώστα πλεόν έχουμε εξευρωπαϊστεί, είμαστε πιό πολιτισμένοι και έχουμε αλλάξει επίπεδο λαμογιάς....
Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Ελλάδα του σήμερα με την Αλβανία του σήμερα, μπορείς να συγκρίνεις την Αλβανία του σήμερα με την Ελλάδα του 1960, και από ιστορίες του μπαμπά (μετανάστης από το 1957 εώς το 1973) τα μαχαιρώματα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους εκείνες τις εποχές ήταν στην ημέρησια διάταξη...
Και με την ευκαρία να γίνει μία σύγκριση, εγώ γεννήθηκα 1966 στην Γερμανία και πήγα 2 τάξεις του δημοτικού εκεί όπου 3 ώρες την ημέρα κάναμε ελληνικά και άλλες 3 γερμανικά με ΕΛΛΗΝΑ δάσκαλο...
Στο νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού μας πήγαιναν σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, σήμερα 40 χρόνια μετά ακόμα δεν έχουμε δει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα....
Επίσης βαπτίστηκα σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησία στην Γερμανία... και κάτι τελευταίο άσχετο με το θέμα....(για να μην ξεχνιόμαστε και τι φόρουμ είμαστε)
"Όταν ο πατέρας μου έδωσε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης (1960) καλοκαίρι και πέρασε, του το δώσανε αλλά του είπανε ότι το χειμώνα
με το που θα πιάσουν οι παγωνιές θα πρέπει να πάει να δώσει συμπληρωματικές εξετάσεις και για οδήγηση σε παγωμένους δρόμους...