View Single Post
Παλιό 26-08-2010, 15:37
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Οταν και οι Ελληνες ήταν...... "Αλβανοί"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Χμμμμμ..... απ'όσο γνωρίζω... και γνωρίζω αρκετά επί του θέματος καθώς έχω συγγενείς μετανάστες NYC και Μόναχο... ΔΕΝ έχουν ακουστεί αποβράσματα και εγκληματίες Έλληνες μετανάστες... στην Ελλάδα υπάρχουν... αλλά για μετανάστες... εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω ακούσει...

Άσε που οι περισσότεροι απο αυτούς έμειναν/μένουν μόνιμα εκεί... κι έρχονται μόνο κανα Αυγουστο στην Ελλάδα...
1,500,000 Ελληνες πηγαν και ηρθαν απο το 1960 μεχρι το 1990 στην γερμανια!! Οι μονιμοι ηταν και ειναι καμια 300,000....τι εγκληματικο περιμενεις να ακουσεις απο 300,000 ψυχες εδω κατω στην Ελλαδα!!! νομιζεις οτι δεν υπαρχουν περιστατικα? Υπαρχουν αλλα ελαχιστα και τα οποια δεν φτανουν εδω στην Ελλαδα στις ειδησεις για ευνοητους λογους!!
Εξάλλου εμεις εχουμε πολιτισμο και δεν ανοιξαμε τις φυλακές μας να τους ξαμολυσουμε σαν ''μεταναστες'' στις άλλες χωρες!!!! Αλλα καποια χασικλακια της Τρουμπας την εποχη εκεινη μετακομισαν εκει ως εργατες!!! μονον που εργατες δεν εγιναν και τους μετακομισαν πισω αβλεπι!!! Βεβαια τοτε υπηρχε η σχετικη συμβαση μεταξυ Ελλαδας και Γερμανιας που το προεβλεπε αυτο!!! Τελος Κωστα, η γερμανια απεχει κατι χιλιαδες κμ και οχι 6μ μιας διαχωριστικης συνοριακης γραμμης πανω στην Πινδο στον Γραμμο και το Βιτσι!!!