Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
B M W ! ! !  
|
Δεν το ανέφερα γιατι εννοείται φίλε μου!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan
Μια γυναίκα την ερωτεύεσαι με όλα τα μείον της...η Honda είναι μόνον για να βρίσκεις ενα πιάτο φαί στο τραπέζι...
|
Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε, το πρώτο μέρος δεν στέκει για λόγους προφανείς και για λόγους που θέλουν σελίδες για να καταλάβεις το "μέγεθος" της πρότασης σου.....το δεύτερο μέρος είναι πολύ προχειρο. Να μου πεις για κάποια παλιά μοντέλα που συνεχίζει να βγάζει η Χοντα (βαραντέρο αν σε ευχαριστεί ή απο τον γερμανικό ελικα τo F650 gs που κατασκευάζεται από την Κινέζικη Loncin η το άθλιο εμφανισιακά Scarver, ναι συμφωνώ αν και είναι υποκειμενικό). Η Χοντα μόνο στην Ελλάδα πουλάει πεντε φορές πάνω από την BMW και εχει συναρπάσει αρκετές φορές τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο με φανταστικά μοντέλα πάνω στα οποία ευθυγραμμίστηκαν πολλές εταιρείες και διαθέτει καντάρια τεχνογνωσίας και λύσεων που δεν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες. Η Χόντα φίλε μου δεν είναι για ενα πιάτο φαί στο τραπέζι, απλά τα γούστα του κόσμου είναι γούστα διαφορετικά, αλλά αυτό που δεν γουστάρουμε εμείς δεν είναι για πέταμα επειδή το επιλέγουν άλλοι, εκτος από εμάς!!!!