View Single Post
Παλιό 26-08-2010, 17:15
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Οταν και οι Ελληνες ήταν...... "Αλβανοί"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
έχω την εντύπωση πως δεν αναφέρει κάπου για "πονηρά" μηνύματα.απλά για σκέψεις κάποιων που αναρτήθηκαν

και που μιλάμε για σκέψεις θα μου πεις κάτι?
θα βρούμε κανέναν χριστιανό να δουλέψει στο τσουβάλιασμα του καλαμποκιού που αρχίζει σε 3 μέρες,και είναι περίπου 3000 τσουβάλια?με μεροκάματο 60 ευρώ για κανα δυό εβδομάδες?
ή θα τρέχω πάλι να βρώ,αλβανούς και πακιστανούς γ@μώ το κερατό μου?
και που να τους βρώ δηλαδή!αυτήν την εποχή με τίποτα.

κατα τα άλλα,μας παίρνουν το χρήμα και το κάνουν συνάλλαγμα για τις πατρίδες..και εμείς ψάχνουμε με το ντουφέκι να βρούμε έλληνα να δουλέψει στα χωράφια!
Ναι φίλε.... ξέρεις γιατί ψάχνεις...???? Γιατί αυτό το μπουρ---οκράτος έχει περάσει την εξής νοοτροπία στον Έλληνα που ζητούσε διπλά λεφτά απ'τον Αλβανό...

Ερχόσουν εσύ που ψάχνεις άτομο... σου 'λεγε... π.χ. 30 € ο Αλβανός... 60 € ο Έλληνας... γιατί ό Ελληνας δεν τον ένοιαζε να πάρει τα χρήματα έτσι... είχε και εναλλακτική.... ότι αν δεν τα έπαιρνε από σένα ή κάποιον άλλο... θα κατέβαινε στους δρόμους για κάτι άσχετο... για ένα επίδομα, για κάποιο φόρο, για τη σύνταξη, για τη βενζίνη που ακρίβηνε...ή δεν ξέρω εγώ γιατί άλλο άσχετο.... και θα τσίμπαγε κάτι από 'κεί... κατάλαβες???

Αν ήξερε όμως ότι αυτό το κράτος λειτουργεί με νόμους και δε μασάει από απεργίες και τέτοια... θα σου ζήταγε και 5 € λιγότερα απ' τον Αλβανό... αλλά μάθαμε στην εύκολη λύση βλέπεις... κι εκεί πάνω πάτησαν οι άλλοι και μάζεψαν όλο το μετρητό και το πήραν σπίτι τους....