View Single Post
Παλιό 27-08-2010, 11:55
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Οταν και οι Ελληνες ήταν...... "Αλβανοί"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
-----------------------------------------------------------------------
Οι Ελληνες πηγαν μεταναστες,αλλα οι γυναικες τους δεν γιναν πορνες.Κανε μια βολτα στις μπάρες και πες μου τι φαρες κανουν κονσομασιον...
Τις εχεις ρωτησει το πως και το γιατι? Εχεις ασχοληθει καθολου με το trafficking ¨η μου πετας αρλουμπες? Δηλαδη αν υποσχεθει ο ''γαμπρος'' σε μια ομορφη Ελληνιδα απο το ταδε κατσικοχωρι δουλεια με προοπτικες στην Αμερικη δεν θα παει? θα παει και με τις ευχες των γονιων της!!!! και οταν εκει την βαλουν στο ''million dollars strip show'' απειλωντας την οτι θα σκοτωσουν αδερφια και γονεις στην Ελλαδα τι θα κανει η κοπελια? Σε ρωταω τι θα κανει???????? Ετσι λοιπον μολις απεκτησες μια κονσιομανσατζου Ελληνιδα!!!! Και μετα θα βγαινουν οι Μανοι και θα λενε ''Κανε μια βολτα στις μπάρες και πες μου τι φαρες κανουν κονσομασιον...''

Για δες κατι Ελληνικα κονσομανσιον τα οποια αμοιβονται με 1000ε το γυρισμα απο την κα Μαρινα Χατζη κατα κοσμον sasha grey εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Sasha_Grey
Σου εβαλα το πιο κοσμιον σαιτ για να παρεις μια ιδεα!!! Να ονομασουμε και κατι Μαριαννες, Τζουλιες και άλλες συχρονες παλλακιδες? Αυτες δηλαδη τι διαφορα εχουν απο αυτες που στηνονται στις μπαρες των κολ......μπαρων????
Μια και μοναδικη ειναι η διαφορα....οι μεν συχρονες παλακιδες βγαζουν εκατομμυρια με την θεληση τους και οι άλλες συρονται με την βια στις μπαρες για να βγάλουν εκατομυρια αλλοι!!!!!!
Πες μου λοιπον ποιες ειναι πιο που.......νες οι συχρονες Ελληνιδες παλακιδες ¨η οι εκ της βιας αναγκαζομενες Αλβανιδες, Ρωσσιδες, Τσεχες, Ουκρανες και παει λεγοντας????

Σημ 1. Οταν κολλαμε ετικετες σε Εθνη καλο θα ηταν να κοιταμε πρωτα το δικο μας!!!!!!! Σε πολλα ειμαστε χειροτεροι και κανουμε και χειροτερα πραγματα!!!!
Σημ 2. Οποιος εχει τις ιδιες αντιληψεις με εσενα Μανο περι Αλβανων και λοιπων Εθνοτητων κι εχει κτισει εξοχικο να μας πει αν δεν υπηρχαν οι αλβανοι ποιος θα του το χτιζε!!! και οποιος προκειται να κτισει σπιτι εξοχικο ¨η μη να προσλαβει Ελληνες αποκλειστικα!! Αν δεν βρει να μην το κτισει!!!! Ειδαλλως μεγαλυτερος υποκριτης αυτού δεν υπαρχει!!!

Last edited by GeorgeP; 27-08-2010 at 12:04.