Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Απλά είναι και μία άλλη άποψη. Το επανέλαβα και αλλού, οι μουζίκοι και οι ντιρεκτίβες έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. Αυτό που ζητώ σαν ΕΛΛΗΝΑΣ (ναι κύριοι με κεφαλαία) είναι να σταματήσουμε να ευλογάμε τα γένια μας σαν λαός, να πάψουμε να βλέπουμε παντού εχθρούς που θέλουν το κακό μας και να στρωθούμε στην δουλειά για να προκόψει αυτός ο δυστυχισμένος τόπος. Και κάτι τελευταίο, πειράζει που δεν είμαι πολεμοχαρής, πειράζει που δεν γουστάρω τους εξοπλισμούς και τα νέα όπλα, πειράζει που κουραστήκα να βλέπω παντού φαντάσματα.
Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια των διακοπών και για όσους επέστρεψαν καλό χειμώνα.
|
Εγώ θέλω να ακούω όλες τις απόψεις και ας μην μου αρέσουν. Φυσικά και δεν πειράζει που δεν είσαι πολεμοχαρής όυτε και εγώ γουστάρω τα όπλα και ας είναι δυστυχώς απαραίτητα. Την αποψή σου λές και την σέβομαι και οφείλω να σου απαντήσω ευγενικά χωρίς αφορισμούς και χαζές διαπιστώσεις.Σε λίγο θα φοβόμαστε να πούμε ότι μας αρέσουν τα φασόλια γιατι θα μας την πέσει κάποιος που του αρέσουν οι φακές.