View Single Post
Παλιό 29-08-2010, 12:52
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Περί του τι παριστάνει κανείς

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αν κάποιοι πρόδωσαν στην Κύπρο ή στην Μακεδονία όπου αλλού είναι το μόνο σίγουρο. Το αν προέρχονταν ή όχι από τις ΕΔ, δεν βλέπω τι σημασία έχει. Προδότες υπάρχουν παντού και στις ΕΔ και σε κάθε κοινωνική κι επαγγελματική ομάδα. Δεν βλέπω την διασύσνδεση. Και αν εσύ αγαπήτέ Γιάννη πήγες διακοπές στην Κύπρο, εγώ που έλκω καταγωγή από εκεί έχω χάσει ανθρώπους μου στα γεγονότα με τελευταίο τον εξάδελφό μου με Phantom επάνω από την Κρήτη, γεγονός που από την μεταπολίτευση κατεγράφη σαν "ατύχημα" για να μην ματώσει κανείς, τι θα έπρεπε να πω;

Εγώ αυτό που καητηγορώ είναι η άνευ επιχειρημάτων προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Λαού από γνήσια πατριωτικά συναισθήματα, συναισθήματα που οδήγησαν την χώρα αυτή σε στιγμές δόξας και λαϊκής ανάτασης και η συντονισμένη τάση που έχουν μερικοί (κυρίως από συγκεκριμένους αυτοχαρακτηριζόμενους ως "προοδευτικούς" χώρους) στο να θέλουν να ταυτίσουν τον τίμιο πατριώτη (ανεξαρτήτως από τις κοινωνικές του πεποιθήσεις σοσιαλιστηκές, κεφαλαιοκρατικές κλπ) με τον εθνικιστή που πιστεύει πως έχει το δικαίωμα να ζει εις βάρος άλλων λόγω κάποιας αρρωστημένης άποψής τους περί ανωτερότητος. Αυτό όπου το βρίσκω θα το καταδικάζω.
Θα ξαναπώ μόνο πως αντί να στρέφετα τα πυρά σας κατά του γνήσιου πατριωτισμού (πραγματικά χωρίς κανέναν λόγο) ίσως ήταν καλύτερο να ασχοληθείτε με την σκιώδη κυβέρνηση ΞΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και think tanks που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μας χωρίς να τους έχουμε ψηφίσει ποτέ...

Αλλά ξέχασα, εκεί δεν χρειάζονται κορώνες... εκεί μάλλον είναι όλα καλά...

Βρε φίλε μου, ΑΥΤΑ ακριβώς λέω, πως ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ με τις απόψεις σου και αν ήθελα να τα "σκαλίζω", θα πήγαινα σε σκαλιστήριο!!!!!! Το ΓΙΑΤΙ διαφωνώ ΔΕΝ θεωρώ πως πρέπει να το εξηγήσω, ούτε σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο. Δεν είναι προσωπικό, αλλά γίνεται εκ των πραγμάτων όταν ο άλλος επιμένει.
Εντάξει, άσε με να παραμείνω χαζός, δεν θέλω να με σώσεις, πως το λένε?!!?!?!?!??!?!
Αυτά και όπως είπε και ο Κώστας, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας, αφού "Πάνω απ' όλα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα"!!!!!
Reply With Quote