Καλά να δω αυτοί που κάνουν την προσφυγή από που θα πάρουν λεφτά αν η Τρόϊκα κλείσει την στρόφιγκα, στην Ρουμανία που έγινε κάτι ανάλογο νομίζω ότι το ΦΠΑ από 18% πήγε σε 25% για να βγουν τα σπασμένα, εδώ ήδη είναι 23%..... τα λεφτά από που θα βγουν για να πληρωθούν μήπως με δάνειο από τις αγορές με 10-11%
Και μετά Βασίλη & Χαρλεά αντί για τα 400-500 θα πάρουν ένα .... γλειφιτζούρι......
Εδώ μοιάζετε με το GeorgeP που θέλει να φτάσουμε στον πάτο, γιατί ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί, ο πάτος είναι η στάση πληρωμών και βολεύει μόνο αυτούς που έχουν τις καβάτζες τους (στο εξωτερικό).
Μακάρι πάντος να αποδειχθεί ότι εγώ είμαι λάθος και εσείς σωστοί δεν θα με χαλάσει καθόλου.....
Όσον αφορά εμένα αγαπητέ φίλε η αποψή μου ήταν ΠΑΝΤΑ υπέρ της ΣΤΑΣΗΣ πληρωμών και της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους (που έτσι κι αλλιώς είναι ΠΛΑΣΤΟ)....
και φτου κι απ΄την αρχή.... Είναι το πιο ΕΝΤΙΜΟ για όλους τους πολίτες (καβαντζομένους ή μη) όπως λες γιατί η χασούρα έχει ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ....
Και εν πάσει περιπτώσει είναι και ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και όχι ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (δυστυχώς)...