Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Βρε φίλε μου, ΑΥΤΑ ακριβώς λέω, πως ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ με τις απόψεις σου και αν ήθελα να τα "σκαλίζω", θα πήγαινα σε σκαλιστήριο!!!!!! Το ΓΙΑΤΙ διαφωνώ ΔΕΝ θεωρώ πως πρέπει να το εξηγήσω, ούτε σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο. Δεν είναι προσωπικό, αλλά γίνεται εκ των πραγμάτων όταν ο άλλος επιμένει.
Εντάξει, άσε με να παραμείνω χαζός, δεν θέλω να με σώσεις, πως το λένε?!!?!?!?!??!?! 
Αυτά και όπως είπε και ο Κώστας, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας, αφού "Πάνω απ' όλα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα"!!!!! 
|
Το να διαφωνείς με τις απόψεις είναι αναφαίρετο δικαιώμά σου. Δεν έχω ποτέ ζητήσει από κανέναν να ασπαστεί με το έτσι θέλω τις απόψεις μου... Αυτά τα κάνουνε άλλοι που ενδύονται τον ρόλο του "ινστρούχτορα" και του "διαφωτιστή", έναν ρόλο που απεχθάνομαι μιας που θεωρώ πως απευθύνεται σε πρόβατα και όχι σε ανθρώπους. Το μόνο που κάνω είναι να διαφωνώ ή να συμφωνώ σε απόψεις που εκφράζονται μέσα σε έναν χώρο δημοσίων συζητήσεων και νομίζω πως αυτό είναι δικό μου δικαίωμα.
Μια λοιπόν και όπως είπε και ο Κώστας, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας, αφού "Πάνω απ' όλα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα", μην ανησυχείς δεν επιθυμώ να σε σώσω

Όποιος θέλει να σωθεί , αν θέλει το κάνει μόνος του.
Να είσαι καλά