Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Καλά, για πάρ' το απ' την αρχή... γιατί κάπου έστριψες σε λάθος συνωμοσία. 
|
Να επαναλάβω την θέση μου περί ειρωνείας; Δεν νομίζω πως έχει νόημα...
Απόσπασμα:
Δεν υπεκφεύγω ρε φίλε, αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις πως θεωρώ αστεία τα επιχειρήματά σου, για να αντιπαρατεθώ κιόλας!!!
|
Αφού είναι τόσο αστεία επίτρεψέ μου να πιστεύω πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιπαρατεθείς γιατί πολύ απλά η αλήθεια ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ από την χρόνια πώληση κούφιων ιδεών... Εν πάσει περιπτώσει ό,τι κι αν επιλέξεις δικαίωμά σου.
Απόσπασμα:
Δεν είμαι εγώ αυτός που σε κάθε νήμα τρέχω να χωθώ και να βγάλω τα απωθημένα μου για δήθεν συνωμοσίες. Σιγά μην περιμέναμε να μας ποστάρεις στο φόρουμ για να βρούμε το νόημα της ζωής.
|
Αν αυτό πιστεύεις τότε μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί, ή δεν θέλεις να αντιληφθείς τι λέω και τί γράφω. Δεν πειράζει όμως, ούτως ή άλλως τα λεγόμενά μου δεν είσαι υποχρεωμένος να τα ασπαστείς.
Απόσπασμα:
Στο φινάλε, επειδή μερικοί πιστεύουν πως κάνουν το σωστό, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως αυτές οι απόψεις είναι έως και επικίνδυνες, γι αυτό λέμε πως καλό είναι να μην το τραβάμε τόσο πλουραλιστικά. Βέβαια ΔΕΝ μπορώ να το απαγορεύσω, μπορώ όμως κι εγώ το ίδιο "δημοκρατικά" να ειρωνεύομαι αντίστοιχα... όταν και όποτε έχω λίγη ώρα για χάσιμο και ξαλάφρωμα!!!
|
Ακριβώς αυτό! Εδώ συμφωνούμε. Κι εγώ πιστεύω πως κάποιες από τις απόψεις που ακούγονται είναι έως και επικίνδυνες. Το θέμα είναι από ποιά πλευρά το βλέπει κανείς. Κι εγώ λοιπόν το ίδιο δημοκρατικά μπορώ να αντιδρώ με τον προσήκοντα αντίλογο.
Απόσπασμα:
Πάντως θα χαιρόμουν περισσότερο να λέγαμε κανένα αστείο και να πίναμε καμμιά ρακή από το να μαλώνουμε σαν γάϊδαροι σε ξένο αχυρώνα!!!!
|
Πάντα διαθέσιμος, ελπίζω στον επόμενο καφέ/ποτό