θα συμφωνησω τοσο με τον Black Shadow και με τον Vasorfa....
προσωπικα εχω το HTC Tytn II και το χρησιμοποιουσα σαν το μοναδικο μου GPS για τις βολτες μου για σχεδον 1 χρονο μεχρι να αγορασω το Zumo...
η μπαταρια του κρατουσε ενα 4ωρο...και μαλιστα για να την κρατησω ακομα περισσοτερο εκλεινα το τηλεφωνο για να μην καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια οταν ημουν πανω στο βουνο και δεν ειχα καλο τηλεφωνικο σημα...
οσο για το θεμα της οθονης...το Zumo αν δεν κανω λαθος εχει 3.5' ενω το το HTC ειχε 2.8'' η' 3''... το HD2 πρεπει να εχει ακομα μεγαλητερη οθονη απο το Tytn II...
οσο για τα προγραματα ... εχω 4 πανω... TomTom (τελειο για Αγγλια), Igo8 (εντυπωσιακο για την Ευρωπη), Destinator (χαρουμενος οταν το χρησιμοποιουσα στην Ελλαδα )και το αντιστοιχο της Garmin(υπαρχει για να με ξελασπωνει...) για τα pda...πως τα καταφερνω και χανομαι παλι πανω στα βουνα...ενας Θεος ξερει....
συνοψιζοντας...για μενα καλητερο ειναι να εχεις ενα κινητο και ενα εξειδικευμενο για την μηχανη GPS...αν θες μια λυση που να τα εχει ολα ομως...θα πηγαινα σε HTC...διοτι μπορεις να εχεις τα παντα.... και χωρις να πληρωσεις...

(καλο ειναι και το Iphone απλως το σνομπαρω λιγουλακι....

) αγορασε και μια θηκη της για τα και εισαι πληρως καλυμενος...