Δεν ξέρω τα υπόλοιπα και δεν θέλω να ασχοληθώ κιόλας. τα παρακάτω που θα πω δεν είναι πολιτική τοποθέτηση αλλά πράγματα που ξέρω.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos
Για τους 29 που διόρισε μόνιμους η Βουλευτής σου της Πέλλας και ήταν όλοι απο το σόι της και όλα αυτά μέσω ΑΣΕΠ...
|
Αλλά το παραπάνω θέμα το ξέρω και το παρακολουθήσαμε και στενά (με τον σύλλογό μας), για να το καταγγείλουμε, και δεν είναι έτσι.
Οι προκυρήξεις αυτές είναι σε σύνολο 1630 σε όλη την Ελλάδα. 35% μειωμένες από το 2009. Λόγω ότι μεγαλώνει το ωράριο χρειάζεται κόσμος να μείνουν οι Χώροι ανοικτοί.
Οι θέσεις είναι ωρομισθίων και να το πούμε απλά είναι για 5 μήνες και ένα μικρό ποσοστο για 8 μήνες (περισσότερο για τους καθαριστές και καθαρίστριες και εργάτες καθαριότητας).
Όλες ήταν βάση του ν. 2190 με το προσοντολόγιο που ορίζει σε κάθε ειδικότητα. υπήρχε (αν κ για 5 μήνες) υποχρεωτικά έστω μία γλώσσα (σε αρχαιοφύλακες) και σε πρώτη φάση την 3χρονη σχολή αρχαιοφυλάκων. εν λείψει αυτής πάει σε κατηγορία δ.ε.
Στην μικρή κοινωνία εκεί, όπως και σε όλες τις μικρές κοινωνίες, τα επώνυμα είναι λίγα. Λογικό να υπάρχουν ίδια επώνυμα και συγγενειες. τα άτομα που προσλήφθηκαν (για τους 5 και 8 μήνες) ήταν όλοι τελειώφοιτοι της σχολής αρχαιοφυλάκων, οι οποίοι ``χτυπιούνται`` μεταξύ τους έπειτα με τα δικά τους προσόντα . Κάποιους τους γνωρίζω και προσωπικά. Και δεν είναι και πράσινοι... και φυσικά καλώς βέβαια αφού δεν έγινε κοματική επιλογή (βλέπε Ζαχόπουλος) και έχουν όλοι σχέση με το αντικείμενο..
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.