View Single Post
Παλιό 03-09-2010, 19:14
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Αντώναρος ήθελε να ταξιδέψει "τσάμπα"...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ΔΕΝ ειπα οτι ''δεν ηξεραν''!!!! "ειπα οτι για οποιον και να δουλευαν τα συμφεροντα του θα φροντιζαν με οποιοδηποτε νομιμο ¨η νομοτυπο τροπο!!!!
Εν τοιαυτη περιπτώση οι δολοφονοι και λοιποι εγκληματιες δεν πρέπει να τυχουν οποιασδηποτε υπερασπισης διοτι τα εγκληματα τους προσπιπτουν στα ''πιστευω'' του καθε δικηγορου!!!!

Ενταξει, ο Γιωργακης εντολες εκτελει ο Κωστακης εκτελουσε αλλονων (εσωτερικων συμβουλατόρων) εντολες, ο Ανδρεας των Αμερικανων τις εντολες....... και παει λεγοντας!!

Μηπως ομως αυτα ειναι δικαιολογιες που λεμε στον εαυτο μας διοτι τιποτα δεν μας αρεσει στον τοπο μας και ψαχνουμε να βρουμε φταιχτες και αποδιοπομπαιους τραγους για οτιδηποτε επι στητού???? Και φυσικα ΠΑΝΤΑ βγαζοντας απο το καδρο του φακου τους εαυτους μας!!!!!!!!!
Γιώργο μου δεν θέλω να το τραβήξω το θέμα αλλά οι ηγέτες που έχουμε είναι αντάξιοι του τι είμαστε εμείς που τους εκλέγουμε. Αν εσύ πιστεύεις πως ο Γιωργάκης (εν προκειμένω) εκτελεί ένα πρόγραμμα το οποίο ΔΕΝ του υπαγορεύει το Διεθνές Κεφάλαιο, αν εσύ πιστεύεις τις ψευτιές (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ το θυμάσαι;; κι έπειτα το αγγούρι του ΔΝΤ, αν εσύ πιστεύεις πως όντως η Ελλάδα κι εμείς έως επίπεδο 4ου τρισέγγονου χρωστάμε, αν λοιπόν όντως πιστεύεις πως χρωστάμε όλα αυτά τα χρήματα, και όχι πως ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ αλλά πολύ απλά οι εντολοδόχοι του Διεθνούς Τραπεζικού Συστήματος αφού μας έπαιξαν short στις αγορές για να μας κατεβάσουν την αξία του ομολόγου στο μηδέν, τώρα ΑΠΑΙΤΟΥΝ γή και ύδωρ (και ιδιαιτέρως τις ΔΕΚΟ που όφειλα να είναι η περιουσία του Ελληνικού Λαού) ε τότε Γιώργο μου δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε... Άσε θα τα διαβάσουμε στην Ιστορία στην μεθεπόμενη μας μετενσάρκωση...
Reply With Quote