03-09-2010, 19:37
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ο Αντώναρος ήθελε να ταξιδέψει "τσάμπα"...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas
Γιώργο μου δεν θέλω να το τραβήξω το θέμα αλλά οι ηγέτες που έχουμε είναι αντάξιοι του τι είμαστε εμείς που τους εκλέγουμε. Αν εσύ πιστεύεις πως ο Γιωργάκης (εν προκειμένω) εκτελεί ένα πρόγραμμα το οποίο ΔΕΝ του υπαγορεύει το Διεθνές Κεφάλαιο, αν εσύ πιστεύεις τις ψευτιές (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ το θυμάσαι;;  κι έπειτα το αγγούρι του ΔΝΤ, αν εσύ πιστεύεις πως όντως η Ελλάδα κι εμείς έως επίπεδο 4ου τρισέγγονου χρωστάμε, αν λοιπόν όντως πιστεύεις πως χρωστάμε όλα αυτά τα χρήματα, και όχι πως ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ αλλά πολύ απλά οι εντολοδόχοι του Διεθνούς Τραπεζικού Συστήματος αφού μας έπαιξαν short στις αγορές για να μας κατεβάσουν την αξία του ομολόγου στο μηδέν, τώρα ΑΠΑΙΤΟΥΝ γή και ύδωρ (και ιδιαιτέρως τις ΔΕΚΟ που όφειλα να είναι η περιουσία του Ελληνικού Λαού) ε τότε Γιώργο μου δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε... Άσε θα τα διαβάσουμε στην Ιστορία στην μεθεπόμενη μας μετενσάρκωση...
|
Καπετανιε μου, πραγματι πιστευω οτι χρωσταμε, πραγματι ΔΕΝ πιστευω οτι κανεις πρωθυπουργος εκανε ¨η κανει οτι του υπαγορευουν, πραγματι πιστευω οτι λεφτα υπαρχουν (το εχω αναλυσει σε αλλο νημα το πως και το γιατι), πραγματι πιστευω οτι τα ομολογα ΕΙΝΑΙ δανεια (γιαυτο και αγοραζεις με 1000ε και περνεις πισω 1100-και οι καρτες οι πιστωτικες το ιδιο ειναι), πραγματι πιστευω οτι υποχρεουμεθα να τα πληρωσουμε κι ας μας επαιξαν short στις Διεθνεις αγορες και οτι ΤΩΡΑ απαιτουν γη και υδωρ (χρηματιστηριο ειναι αυτο και οι δανειστες δεν αστειευονται-εδω μια δοση χρωστας στην καρτα και η τραπεζα βασει συμβολαιου κανει απαιτητο ολο το υπολοιπο)!! Αλλα ολα αυτα τι σχεση εχουν με το οτι αφου χρωσταμε, αφου δανειστηκαμε υπερογκα, πρέπει και να τα επιστρεψουμε? Καλα να παθουμε λεω εγω!!!! Και το πιστευω και αυτο!!!
Οσο για τις ΔΕΚΟ ναι συμφωνουμε οσο............ δεν λογιζονται ως περιουσια του καθε Συνδικαλιστη αυτων!!! Γιατι αυτοι νομιζουν οτι ειναι κτημα τους και περιουσια τους με αλλουνου κεφαλαια ομως!!!!! Και ως εκ τουτου ξοδευουν αλογιστα, διεκδικουν αλογιστα και τις ριχνουν εξω αλογιστα!!! Και παρε μετα αυξησεις στα τιμολογια κ.λ.π.!! Υπο αυτο το πρισμα που διεπει τις ΔΕΚΟ προτιμω τον αγοραστη Γερμανο, Ρωσσο, Ελβετο......!!! Προτιμω βρε παιδι μου τον ΟΤΕ γερμανικο παρα Ελληνικο!!!!!
Ολα τα παραπανω ομως δεν ειναι αιτια να σταματησουμε να μιλαμε!!!!!
Last edited by GeorgeP; 03-09-2010 at 19:40.
|