View Single Post
Παλιό 08-09-2010, 13:06
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Σαββατόβραδο στα Καλύβια για Κοψίδια...και συνέχεια με Clubbing στο Μαρούσι!!!

Επειδή η διαίτα όταν γίνεται σε μεγάλο βαθμό... δεν κάνει και πολύ καλό... είναι ώρα να πάμε να τσιμπήσουμε κανά κρεατάκι... light πάντα...

Για το λόγο αυτό...προτείνω γευματάκι στα Καλύβια... αυτό το Σάββατο 11/9 στις 21:00 το βράδυ στα Καλύβια...

Παρατηρήσεις
1/ Κρατήστε την όρεξή σας και μη φάτε για 1-2 ημέρες τουλάχιστον
2/ Ελάτε μονοί-διπλοί-τριπλοί... με παιδιά... άνευ... όπως αγαπάτε
3/ Οι Χορτοφάγοι ας κάτσουν σπίτι να δουν τηλεόραση
4/ Οι BMW-άκηδες θα πιάσουν τις καλές θέσεις στο τραπέζι... αλλά παρ' όλα αυτά... επιτρέπονται και αλλόθρησκοι

Την ταβέρνα δεν την έχω αποφασίσει ακόμη... αλλά έχω μία συγκεκριμένη στο νου μου, που την έχω επισκεφθεί επανειλημμένα...με τεράστιες μερίδες!!! Θα μιλήσω με γνωστό μου που λύνει & δένει στη συγκεκριμένη περιοχή και θα ανακοινωθεί προσεχώς...!!!

Για όσους αντέξουν... και επιθυμούν χώνεψη... μετά μουσικής, μπορεί να συνεχιστεί γλέντι στο Club 11 στο Μαρούσι... Αν έχω έγκαιρες επιβεβαιώσεις και γι'αυτό το κομμάτι του Σαββατόβραδου, θα μπορούμε να έχουμε και Τραπέζι... καθώς ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Club είναι κολλητός μου φίλος!!!

Αναμένω τις άμεσες συμμετοχές σας (και για το γέυμα αλλά και για το Clubbing), ώστε να το οργανώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...

Συμμετοχές
1/ CPretenteriS Μονός (Γεύμα & Club)
2/
3/
4/

Reply With Quote