View Single Post
Παλιό 08-09-2010, 22:02
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Thumbs up Απάντηση: Σαββατόβραδο στα Καλύβια για Κοψίδια...και συνέχεια με Clubbing στο Μαρούσι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωπα ωπα ωπα!!! Ειρηνη υμην!!!!! Ελειψα 3 ώρες και έγινε χαμός!!! Λοιπόν για να παίξω το ρόλο του πυροσβέστη πρέπει να πώ βεβαίως πως θα είναι μεγάλη μας τιμή αν ερθετε αγαπητέ Θεολογε μαζί με την επίσης αξιαγάπητη Γιώτα και αν δεν έρθετε θα στεναχωρηθούμε πολύ!
Απο την άλλη ας συμμεριστούμε και τον καημένο τον Κωστή που σε όποιο thread και να αναπαντήσει συνεχώς τον αποπερνουνε!!!!
Λοιπόν η παρέα είναι καλή μέχρι στιγμή ( CPretenteriS, Evanslam, Gandreas και comander(εγω πάντως σε υπολογίζω και ας μην το έχεις δηλώσει επίσημα))
και βεβαίως θα θέλαμε να γίνει και πολύ μεγαλύτερη για να περάσουμε ακόμη καλύτερα και να πούμε αρκετά απο τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και διακοπές!!!
Δεν υπάρχει κανένα θέμα Βαγγέλη μου... μην ανησυχείς.... απλώς έτυχε να μου την πέσουν μαζεμένα - με συνηθισμένα για μένα αστεία - σε μια ζόρικη - για αρκετούς λόγους - ημέρα για μένα...

Ούτως ή άλλως γνωρίζουν οι πάντες ότι αφενός δεν παρεξηγούμαι ποτέ... αφετέρου δε το πετσί μου σηκώνει πλάκα μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι...

Όλα καλά...!!!
Reply With Quote