10-09-2010, 15:48
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η γνώμη του Γιωργάκη για το ΔΝΤ στις 3-6-2009
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos
Απαντηση Γιώργο μου δεν πείρα δεν πειράζει βέβαια γτ είναι κ δύσκολη η ερώτηση.
|
Η απαντηση ειναι εκει Νίκο μου και συμφωνη με αυτα που εγραψες!!!
Απόσπασμα:
Θα σου απαντήσω όμως σε αυτό που είπες.ξεκινώντας λέγοντας σου ότι ΕΣΥ που υποστηρίζεις το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το μπας κ φτάσει το 60% .ποτέ δεν είπα ότι δεν έχω πολιτικά πιστεύω το αντίθετο μάλιστα επειδή κ έχω πολιτικά πιστεύω κ πολύ ισχυρά μάλιστα σου λέω επειδή έχω ακόμα τσίπαεσα μου ότι δεν με αντιπροσωπεύει κανενε κόμμα.ούτε με την ιδεολογία του ούτεε τα πρόσωπα του.
|
Δεν υποστηριζω το ΠΑΣΟΚ!!!! Υποστηριζω οποιονδηποτε θα επαιρνε αυτα τα μετρα!! Αν το ειχε κανει η ΝΔ θα υποστηριζα το ιδιο και αυτην!!!
Το οτι δεν σε αντιπροσωπευει κανενα κομμα (σωστο) δεν σημαινει οτι δεν πρέπει να πας και να ψηφισεις!!! Τα ακυρα/λευκα, αν και δεν παιζουν ρολο στο βγαλσιμο μαι κυβερνησης, ειναι αποδοκιμασια για τα κομματα!!! ΟΛΑ τα κομματα!!!!!! Αλλο ειναι να πεις ''κε πηγα ψηφισα λευκο διοτι δεν......, ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑ!!!!'' κι αλλο ''δεν παω/πηγα να ψηφισω''!!
Απόσπασμα:
Και θα ανταπαντησω φαίνεται πως ΕΣΥ δεν έχεις πολιτικά πιστεύω, ούτε ιδεολογία, και φαίνεται ότι θα πας κ να τους ξαναψησει ούτε τσίπα.γτ Γιώργο μου μεγάλη δημοκρατική παράταξη και το μεγάλο σοσιαλιστικο κόμμα έρχονται σε αντίθεσηε τις πράξεις της σημερινής κυβέρνησης .φαίνεται πρέπει να ξαναδιαβασεις τις αρχές του σοσιαλισμού για επανάληψη.
|
Πολυ σωστα τα λες!!!! Διοτι οι ιδεολογιες πανε ......πεθανανε απο τοτε που ο Μ.Θεωδορακης (μεγαλος και αδιαμφισβητητος για το πολιτικο/μουσικο του εργο) μεγάλος και δηλωμενος Κο#####στης, διωγμενος/εξορισμενος (Γυαρο, αη στρατη) και καταδιωκομενος απο την Δεξια μεχρι το 1974 (γιαυτο και ξενιτευτηκε) μεχρι που ο Καραμανλης επιτελους νομιμοποιησε το ΚΚΕ, συντακτηκε με....τους αντιπαλους του το 1991!! Αφου Το 1990 μετα απο απορριψη των συντρόφων του αποφασίζει να εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νεάς Δημοκρατίας και διατελεί υπουργός ανευ χαρτοφυλακίου και Επικρατείας!!!!!!!!!!
Γιαυτο σου λεω θα υποστηριζα τον οποιονδηποτε ελαμβανε τετοιες αποφασεις σαν τις τωρινες!!!!!!
Δεν πιστευω στα κομματα Νικο μου αλλα στο εργο αυτων!!!!!
Last edited by GeorgeP; 10-09-2010 at 15:57.
|