10-09-2010, 22:24
|
|
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
|
|
Απάντηση: Σαββατόβραδο στα Καλύβια για Κοψίδια...και συνέχεια με Clubbing στο Μαρούσι
Λοιπόν φιλαράκια Καλησπέρα... Η μεγάλη στιγμή έφτασε... για το μεγάλο φαγοπότι... Ενημερωτικά εγώ πάντως εδώ και 3 μέρες τρώω σαλάτες και φρούτα.... Λέτε να 'ναι τυχαίο...??  
Το ραντεβού μας είναι για αύριο Σάββατο 11/09/2010 στις 21:30 στην Ταβέρνα του Μουρούζη, η οποία βρίσκεται στα Καλύβια Αττικής.
Η ακριβής διεύθυνση είναι:Β’ Γεωργάκη 2, Καλύβια Αττικής. Οδηγίες προσέγγισης βρίσκονται εδώ !!!
Περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία της Ταβέρνας αλλά και διάφορα άλλα μπορείτε να δείτε εδώ!!!
Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές έχουν ως εξής:
1/ CPretenteriS - Μονός (Γεύμα & Club)
2/ Evanslam - Τριπλός (Γεύμα)
3/ Gandreas - Τριπλός με το παιδί (Γεύμα)
4/ Comander - Διπλός με παιδί-ά (Γεύμα)
5/ Moby_gr - Διπλός (Γεύμα)
6/
7/
8/
9/
10/
Για να δώσω τη δυνατότητα και σε άλλους φίλους να παρευρεθούν έστω και την τελευταία στιγμή, έχω προβεί σε κράτηση στο όνομά μου για αρχικά 15 άτομα με προοπτική να μπορούν να γίνουν 20. Θα μας στρώσουν μέσα -σε καλό σημείο- και αν ο καιρός είναι καλός θα έχουμε την option να βγούμε έξω.
ΑΑααα... μια και το 'φερε η κουβέντα... ο καιρός μάλλον δε θα είναι καλός... όπως φαίνεται ακολούθως... οπότε με βλέπω με αμάξι... πράξτε αναλόγως...!!

Έχουμε κανέναν πεινασμένο ακόμα...??? Θυμάμαι κάποιους.... που το σκεφτόντουσαν... ψηνόντουσαν.... αλλά ακόμα τίποτα... για κάντε κάτι Κύριοι... 
Κωστής
Last edited by CPretenteriS; 10-09-2010 at 22:29.
|